DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 17:41 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Myszeńk@ pisze:Kawa z mlekiem jest natychmiast zakopywana. Ciasto może być, głównie cukier puder z ciasta. A najlepsiejsze jest jajko z niespodzianką, wyrywane młodemu z łap.

Ale naprawdę zżera czekoladę czy tylko kradnie i się bawi?
Bo nawet Pluszak czekolady nie je :wink:

Wpadłam na chwilę, dzisiaj będę w domu dopiero koło północy.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw mar 25, 2010 20:03 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Odechciało mi się wszystkiego. Dzisiaj pan doktor stwierdził, że leczenie tych p@%(&#%nych
gruczolaków potrwa minimum... 5-8 lat 8O Dopytałam - nie przejęzyczył się ani nic takiego. Ja wysiadam. Czyżbym przez całe te 5-8 miała czuć się podobnie jak teraz :roll: ? Jeżeli tak, to chyba lepiej od razu się zabić, choćby dzięki waleniu łbem o ścianę z bezradności :(
Jako bonus właśnie zaczął boleć mnie ząb. Ten sam co zawsze, plombowany już chyba ze trzy razy.

No i czy to w ogóle jest koci wątek :( ...?

Dobijcie mnie.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw mar 25, 2010 20:06 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Żadnego dobijania Wielbłądziu , gdzie będzie lepiej Draniom jak u Ciebie ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw mar 25, 2010 20:10 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Na wolności :roll: . Kiedy już diabli mnie wezmą, ojciec wywiezie całe to stado na wieś :(

Aha. Przy zaniedbaniu leczenia mogą rozrosnąć się i zamienić w włókniaki. Guzki, nie Dranie.

Wielbłądzio

Post » Czw mar 25, 2010 20:55 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Rany, Wielbłąd... Chyba najważniejsze, że już wiadomo co trzeba leczyć. Jak zaczniesz przyjmować odpowiednie leki to będzie lepiej :ok: :ok: :ok:

U nas dzień sądny. Misiek nauczył się wskakiwać na barierkę balkonu i brodzić wśród siatki :roll: Cały czas chodzę i sprawdzam, czy siatka cała. Nie można już sobie nawet przy kompie posiedzieć.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw mar 25, 2010 21:06 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Lek mam brać ten sam co dotąd, tylko w czterokrotnie wyższej dawce :roll:

Przed chwilą, kiedy otwierałam jedną z szuflad w kuchni, Nuśka dosłownie w ułamku sekundy chwyciła na pazur i ukradła dorodną gumkę recepturkę :twisted: :twisted: :twisted: Ukradła, uciekła, a oddaliwszy się już na bezpieczną odległość, wypuściła tę jakże cenną zdobycz z pyska i zaczęła z apetytem podgryzać :twisted: Tego mi jeszcze teraz potrzeba: gumka story epizod następny :roll: ...

Idę spać :(

Wielbłądzio

Post » Czw mar 25, 2010 21:08 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Oj, Wielbłądku, kciuki.. :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 26, 2010 16:58 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

:( :( :(

Odzywam się że żyję... Ale byle jak jest :(
A nie mówiłam, że zakładanie nowego wątku nie ma sensu dopóki nie będzie lepiej :(?

Wielbłądzio

Post » Pt mar 26, 2010 17:40 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądku, nie marudź, przynajmniej masz gdzie napisać, jak się czujesz. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 26, 2010 21:11 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Do dupy się czuję. Tak nie da się funkcjonować na dłuższą metę. Czuję, że pewnego dnia nie dam rady dłużej, nawet dla kotów :( Mam ochotę walić głową o ściany.

Wielbłądzio

Post » Pt mar 26, 2010 21:43 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

widzę, że bardzo spóźnione :oops: , ale za to szczere - wszystkiego naj, najlepszego :1luvu:
walcz kobieto, musi być lepiej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt mar 26, 2010 22:42 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Na poprawę humoru. Historyjka obrazkowa z Siupsiupkiem w roli głównej.

Cześć kluseczki!
Obrazek

Proszę się nie pchać! Ciebie zaraz też zjem.
Obrazek

Co za bezczelność! A kysz! To jest moja kluseczka!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob mar 27, 2010 9:15 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądzio pisze:Odechciało mi się wszystkiego. Dzisiaj pan doktor stwierdził, że leczenie tych p@%(&#%nych
gruczolaków potrwa minimum... 5-8 lat 8O Dopytałam - nie przejęzyczył się ani nic takiego. Ja wysiadam. Czyżbym przez całe te 5-8 miała czuć się podobnie jak teraz :roll: ? Jeżeli tak, to chyba lepiej od razu się zabić, choćby dzięki waleniu łbem o ścianę z bezradności :(
Jako bonus właśnie zaczął boleć mnie ząb. Ten sam co zawsze, plombowany już chyba ze trzy razy.

No i czy to w ogóle jest koci wątek :( ...?

Dobijcie mnie.

Ze względu na to, że wyglądasz całkiem nieźle :piwa: :evil: , to wcale nie jest taki dramat.
No dobrze, już nie żartuję - najważniejsze, że jesteś zaopiekowana i wiadomo, co w Wielbłądziu siedzi. :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 27, 2010 14:35 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Obrazek

8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 27, 2010 22:21 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Ech, dobrze, że zajrzałam, kluskożerny Siupsiupek chociaż na chwilę poprawił mi humor...

Przespałam caluteńki dzień, z przerwą tylko na posprzątanie kuwet, wstałam dopiero przed 20. Wczoraj położyłam się przed 22 - czyli prawie cała doba, nieźle :(
Uciekam przed życiem. Boję się :( :( :(

Bubor, co za zrudziałe dachowce mi tu wklejasz :wink: ?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]