BANDA KULAWEGO -przyszła wiosna, rzucamy palenie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 15:24 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Dziewczyny, trochę pojechałyście po bandzie z tym czółkiem i piętą. Kociamce to się jeszcze nie dziwię, bo mnie na oczęta swoje śliczne nie widziała. Ale Marcelibu widuje mnie dosyć często 8O Zaćma jakaś czy co? :lol:

EDIT: Marcelibu posta wywaliła 8O
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon lis 23, 2009 15:27 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Usunęłam, bo wydawało mi się, że przegięłam... :oops: :?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 23, 2009 15:33 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

no coś Ty? z czym? przecież tam tylko o czółku było.
:ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 23, 2009 15:35 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Kociama pisze:
Femka pisze:
Kociama pisze:po tym chlebku z margarynką to Ty Femuś kiedyś na dno pójdziesz
Ty se lepi pojedz i wyhoduj jakieś kółeczko ratunkowe wokół bioderek hm? :D

kiedy ja właśnie z takim kółeczkiem walczę dzielnie :lol:

uważaj bo uwierzę jeszcze :lol:
gdzie to kóleczko uhodowałaś?chyba na pięcie

Na czółku chyba? 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon lis 23, 2009 15:39 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

tylko że teraz najpierw jest odpowiedź na post, a dopiero potem post właściwy :ryk:
to już jest całkiem porąbany wątek :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 23, 2009 15:41 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

I to już od dawna :mrgreen:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon lis 23, 2009 15:46 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Femka pisze:tylko że teraz najpierw jest odpowiedź na post, a dopiero potem post właściwy :ryk:

oj-tam... :mrgreen:
Femka pisze:to już jest całkiem porąbany wątek :mrgreen:

No co 8) ? Dzień-jak-codzień tutaj... :smokin:

Edit: mój opóźniony zapłon - No właśnie: co ja, taka fajna i urocza i "w ogóle" tutaj robię...

Marcelibu

Post » Pon lis 23, 2009 15:55 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Marcelibu pisze:Edit: mój opóźniony zapłon - No właśnie: co ja, taka fajna i urocza i "w ogóle" tutaj robię...
na to pytanie akurat odpowiedź jest dość prosta :mrgreen:

Lemoniada, nadzwyczaj dobrze się czujesz w tym rąbniętym wątku :ryk: Jak ryba w wodzie, można by rzec :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 23, 2009 16:00 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

No bo... No bo ja... Yyyy..... Ja sobie lubię czasem poczytać o anomaliach i pocieszyć się, że nie mam podobnych problemów. O! :mrgreen:

Lemoniada

Post » Pon lis 23, 2009 16:06 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Lemoniada pisze:Ja sobie lubię czasem poczytać o anomaliach i pocieszyć się, że nie mam podobnych problemów. O! :mrgreen:

A to jest tylko Twoje subiektywne odczucie :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon lis 23, 2009 16:13 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Lemoniada pisze:No bo... No bo ja... Yyyy..... Ja sobie lubię czasem poczytać o anomaliach i pocieszyć się, że nie mam podobnych problemów. O! :mrgreen:

najważniejsze, żebyś Ty miała dobre samopoczucie :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 23, 2009 16:16 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

A swoją drogą - ja też całkiem normalna nie jestem: mam robotę "na wczoraj", a zamiast tego siedzę na Miau :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon lis 23, 2009 16:17 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Femka pisze:
Lemoniada pisze:No bo... No bo ja... Yyyy..... Ja sobie lubię czasem poczytać o anomaliach i pocieszyć się, że nie mam podobnych problemów. O! :mrgreen:

najważniejsze, żebyś Ty miała dobre samopoczucie :mrgreen:

Nie wiem, jak mam rozumieć, ten nagły przejaw troskliwości :|

skaska, nie rujnuj mojego świata :twisted:

Lemoniada

Post » Pon lis 23, 2009 16:29 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Lemoniada pisze:Nie wiem, jak mam rozumieć, ten nagły przejaw troskliwości :|
zgadnij :smokin:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 23, 2009 16:30 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

skaskaNH pisze:A swoją drogą - ja też całkiem normalna nie jestem: mam robotę "na wczoraj", a zamiast tego siedzę na Miau :roll:

myślisz, że ja w pracy siedzę z braku lepszych zajęć? :lol: Huk roboty, a ja się po miau szwendam :ryk:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]