Neska z domu Dixie, Banshee, Lilith... kolorowe dziewczynki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 22:17 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Mayka jak się czujesz - co zalecił lekarz?

Zosiu próbowałam sobie zrobić żywy okład - miał cierpliwość tylko przez chwilę i leżał z przodu na szyi...ale było cieplutko :D
Czy byłaś może popołudniu u Amstafki na Dogo - czy masz może tam swój wątek? Zobaczyłam nick i zastanawiałam się - już się tam nie wpisuję...
Ostatnio edytowano Czw sty 21, 2010 9:17 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sty 21, 2010 9:00 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Zdróweczka życzę i głaski dla kociaków! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 21, 2010 9:15 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Mayka, zdrowia :ok:

Cudne masz obie koteczki! Cieszę się, że coraz lepiej się dogadują.
I super, że tak się mają sprawy z przepuklinką.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw sty 21, 2010 13:11 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

kussad pisze:Mayka jak się czujesz - co zalecił lekarz?

Zosiu próbowałam sobie zrobić żywy okład - miał cierpliwość tylko przez chwilę i leżał z przodu na szyi...ale było cieplutko :D
Czy byłaś może popołudniu u Amstafki na Dogo - czy masz może tam swój wątek? Zobaczyłam nick i zastanawiałam się - już się tam nie wpisuję...

Byłam. Bo ja wyjściowo jestem psiara :twisted: Ale teraz tam się tak dziwnie porobiło, że przeszłam tu.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sty 21, 2010 15:25 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Zofia&Sasza pisze:może tam swój wątek? Zobaczyłam nick i zastanawiałam się - już się tam nie wpisuję...

Byłam. Bo ja wyjściowo jestem psiara :twisted: Ale teraz tam się tak dziwnie porobiło, że przeszłam tu.[/quote]

Czyli identycznie jak ja - dłużej jestem na dogo niż tutaj mimo że Mruczusia mialam dużo wcześniej. Teraz tam już prawie wcale nie ma znajomych i technicznie nic mi nie działa więc prawie wcale tam nie bywam :oops: ...Wątek Choculi musiałam chwilowo usunąć z podpisu bo się nie mieści. Choco . Czy masz tam swój wątek?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sty 21, 2010 21:51 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

U lekarza byłam dzisiaj, zwolnienie do końca tygodnia + antybiotyk. To co narzekałam że gardło boli, to po prostu dziko czerwone i ropa, cudownie :evil: A wszystko absolutnie gratis w ramach powiklan pogrypowych :evil:
Neska nad ranem przyszła i przytuliła się w okolicach gardła, Banshee nie ma czasu lezec, ona sie spieszy ciagle :mrgreen:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Czw sty 21, 2010 22:36 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Dwa dni zwolnienia wystarczą? :(
Życzę szybszego i całkowitego powrotu do zdrowia :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sty 21, 2010 22:51 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

:ok: za zdrówko!
A Twoje dziewczyny tak uroczo śpią razem :1luvu:

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Czw sty 21, 2010 23:15 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Ewo no to widac jak przytomna jestem... do konca miesiaca chcialam napisac mam zwolnienie :) chyba pojde spac bo glupoty pisze juz :?

Ptaszydło spia razem slodko i bawia sie tez przecudownie :mrgreen:

Maykaw

Post » Pt sty 22, 2010 15:24 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Ależ ja Ci zazdroszczę. Jesienią (po remoncie :roll: ) też bym chciała wziąć drugiego kota ale mam wątpliwości czy ta moja zołza jest zdolna do przyjaźni z innym kotem. Wszystkie, z którymi miała styczność do tej pory uciekały (nawet gdy to ona była u nich w gościach).

ptaszydło

Post » Pt sty 22, 2010 16:59 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Przyznam szczerze ze tez miałam wątpliwości i bałam się jak będzie :wink: Neska to była bardzo rozpieszcona jedynaczka :mrgreen: Było parę dni fochow, syków i teraz miłośc kwitnie :1luvu:

Obrazek

Maykaw

Post » Sob sty 23, 2010 0:04 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Ale cudny obrazek :1luvu:

Zdrowia :ok: - anginie mówimy precz :evil:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob sty 23, 2010 15:14 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Maykaw pisze:Ewo no to widac jak przytomna jestem... do konca miesiaca chcialam napisac mam zwolnienie :) chyba pojde spac bo glupoty pisze juz :?

Ptaszydło spia razem slodko i bawia sie tez przecudownie :mrgreen:

No to kociska będą miały faaajnie (choć anginy współczuję) - Duża cały czas na wyciągnięcie łapy :lol:
kussad, ja nie wiem czy jeszcze mam wątek na dogo... I chyba nawet mi się sprawdzać nie chce. Porobiło sie tam niefajnie.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob sty 23, 2010 16:05 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Maykaw pisze:Przyznam szczerze ze tez miałam wątpliwości i bałam się jak będzie :wink: Neska to była bardzo rozpieszcona jedynaczka :mrgreen: Było parę dni fochow, syków i teraz miłośc kwitnie :1luvu:

Obrazek

Szybko ta miłość przyszła. :1luvu: A panny obydwie wystawowo piękne. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sty 25, 2010 15:19 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) powikłania pogrypowe:(

Maykaw pisze:Obrazek

Cudne to zdjęcie :1luvu: . Zaczynam nabierać przekonania, że dwa koty są bardziej fotogeniczne niż jeden :wink:

ptaszydło

[poprzednia][następna]