DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 14:25 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Doszłam do wniosku, że Pirat ma pewnie tak jak mój Klusek: kaleka po wypadku (najprawdopodobniej potrącony przez samochód), ze zniekształconą łapą, przesuniętym mostkiem, który naciska na tchawicę, a ta na serce, z wszelkimi możliwymi zwyrodnieniami kości i stawów (nie ma ani jednej kostki w dobrym stanie, łącznie z czaszką, też spękaną), wszystkie narządy wewnętrzne już do wymiany, z jednym okiem, z jednym kłem, niedawno miał usuwanego nowotwora, wszyscy weci wymiękają jak widzą jego samego, o jego rentgenie nie wspomianając... Limit 60 tysięcy znaków wyczerpię i nie zdołam opisać wszystkich jego dolegliwości ;)
I co?
Klusek ma taką wolę życia, że ani mu w głowie żegnanie się z tym światem, on chyba nas wszystkich razem wziętych przeżyje :D
Piratku! :ok:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw paź 22, 2009 14:40 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

:D :kotek: :D
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Czw paź 22, 2009 14:50 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Kinya pisze:Doszłam do wniosku, że Pirat ma pewnie tak jak mój Klusek: kaleka po wypadku (najprawdopodobniej potrącony przez samochód), ze zniekształconą łapą, przesuniętym mostkiem, który naciska na tchawicę, a ta na serce, z wszelkimi możliwymi zwyrodnieniami kości i stawów (nie ma ani jednej kostki w dobrym stanie, łącznie z czaszką, też spękaną), wszystkie narządy wewnętrzne już do wymiany, z jednym okiem, z jednym kłem, niedawno miał usuwanego nowotwora, wszyscy weci wymiękają jak widzą jego samego, o jego rentgenie nie wspomianając... Limit 60 tysięcy znaków wyczerpię i nie zdołam opisać wszystkich jego dolegliwości ;)
I co?
Klusek ma taką wolę życia, że ani mu w głowie żegnanie się z tym światem, on chyba nas wszystkich razem wziętych przeżyje :D
Piratku! :ok:

Ja chcę fotki Kluska!!!!!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw paź 22, 2009 15:08 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Akima pisze:Ja chcę fotki Kluska!!!!!

Klusek jest "podpięty" pod wątek Wincentego, a jego fotki są na piątej stronie. Czarna jednooka bestia :twisted:
viewtopic.php?f=13&t=82495&start=60
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw paź 22, 2009 16:52 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

...te czarne koty to maja cos w sobie :)
kciuki za Kluska i Piratka :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw paź 22, 2009 22:25 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

kciuki dla pirata :ok:

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Pt paź 23, 2009 7:54 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

w ten weekend postaram się wkleić mój zwierzyniec......
Miłego dnia dla Akimy i Piratka
------------------------

wiga138

Post » Pt paź 23, 2009 8:14 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Piratek narozrabiał znowu w nocy. Nasikał na parapet, najgorsze jednak że rzucił się na Esmę. Został zamknięty w kuchni, żeby nie drażnił dziewczyn. Nie chcę zapeszać, ale chyba antybiotyk zaczyna pomagać. Jak tylko będzie na prostej to zacznę mu szukac domu.

Dziękujemy i zyczymy wspaniałego, cudonwego pełnego dobrej energii dnia.

Mi się kiepsko zaczał
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt paź 23, 2009 8:14 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Piratek narozrabiał znowu w nocy. Nasikał na parapet, najgorsze jednak że rzucił się na Esmę. Został zamknięty w kuchni, żeby nie drażnił dziewczyn. Nie chcę zapeszać, ale chyba antybiotyk zaczyna pomagać. Jak tylko będzie na prostej to zacznę mu szukac domu.

Dziękujemy i zyczymy wspaniałego, cudonwego pełnego dobrej energii dnia.

Mi się kiepsko zaczał
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt paź 23, 2009 8:42 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

coś poważnego ? Głowa do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------

wiga138

Post » Pt paź 23, 2009 8:55 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

ogólnie. Koty się rano poszarpały, potem, 2 razy się do domu wracałam i okaząło sie że zgubiłam potwierdzenie zapłaty za wydanie prawa jazdy. Jak nie znajdę to 70 zł w plecy i stanie w kolejce.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt paź 23, 2009 9:28 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

NAPEWNO SIĘ ZNAJDZIE !
------------------------

wiga138

Post » Pt paź 23, 2009 9:39 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:NAPEWNO SIĘ ZNAJDZIE !

nie ma szans w moim bałaganie. Zobaczymyc powie miłe Pani w kasie :twisted:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob paź 24, 2009 14:56 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Zrobiłam Piratkowi bazarek: viewtopic.php?f=20&t=102288 :D

Kciukasy za koteńka! :ok:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob paź 24, 2009 21:49 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Mam gópi komputer i klawiaturę, albo mi się coś w glowę dzieje bo pisze jak przedszkolak a mam dr przed nazwiskiem :-)

Pirat zostal wypuszczony na czas sprzatania i przesuwania gratów po domu. Jak do tej pory grzeczny. Coś się stalo z zastrzykami i antybiotyk się skrystalizował w lodówce. Muszę jutro lecieć do weta z rana i pytać co jest grane. Dzisiaj pirat mial odwiedziny. Przyjechała ciocia lutra, która narobila strachu dziadkowi i ciocia solangelika, która była delikatniejsza. Dostalismy od Solangeliki 3 bluzeczki na bazarek. Tyle serc się otwarło na Pirata. Niewiarygodne.

Mam nadzieję, że po tym jak pozbędziemy sie męskości, znajdzie się też dobry domek dla niego. Viki wciąż wkurzona no i znowu się chyba stan zapalny zaczął na dziąsłach. Bylo 1,5 miesiąca spokoju. Ech...

Dobrej nocy wszystkim!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]