KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 08, 2009 18:48 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Marku-dzięki za telefon-tak sie cieszę,ze u Ciebie juz zdrówko króluje!!!!!
Za maleństwo ogromne kciuki,po szczepieniu i podleczeniu,bedzie musiał dac sobie rade bez oczek-biedactwo-taki zły los go spotkał,ale koty bez oczek i te z uszkodzonymi oczkami wspaniale sobie radzą-maleństwo tez sobie da radę-w Twoim kochającym sercu znalazło swoje miejsce-niech dobry los Ci to wynagrodzi Marku!
I niezmiennie dziekuję za dom dla Luckyego! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 08, 2009 20:56 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Lucky jest wspaniałym kociakiem - tak pięknie bawią się z kaczusią że ciesze się że mają siebie!!! Dotrzymują sobie wzajemnie towarzystwa!!! Boje się za małego ale licze że los da mu zaznać szczęścia pomimo tylu krzywd co zaznał w swoim krótkim życiu!!! W moim serduchu znalazło by się miejsce jeszcze dla wielu małych i dużych miśków!!! Tylko miejsca mam za mało - myślę o metrach kwadratowych!!!

markppp

Od: Śro wrz 02, 2009 12:55

Post » Sob paź 10, 2009 20:55 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

markppp pisze:Lucky jest wspaniałym kociakiem - tak pięknie bawią się z kaczusią że ciesze się że mają siebie!!! Dotrzymują sobie wzajemnie towarzystwa!!! Boje się za małego ale licze że los da mu zaznać szczęścia pomimo tylu krzywd co zaznał w swoim krótkim życiu!!! W moim serduchu znalazło by się miejsce jeszcze dla wielu małych i dużych miśków!!! Tylko miejsca mam za mało - myślę o metrach kwadratowych!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 10, 2009 21:01 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

W sercu masz miejsca tak wiele!!!!!
Kochany Marku-jesteś dzielny !a za te miłość do zwierząt,to poświęcenie,dobry los musi Ci odpłacić!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon paź 12, 2009 19:38 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Marku-co u Was słychać?-tak milczysz,a ja się martwię! :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 13, 2009 19:38 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Jest ok. Ale jestem strasznie zabiegany i tylko czasami pojawiam się ale na krótko!!! Teraz leczenie malucha, praca, cała moja gromadka - wiecie jak to jest!!!

markppp

Post » Wto paź 13, 2009 19:41 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Najważniejsze,że koty nie choruja,a maleństwo jak się czuje?
Marku-Beatka,mama Twojego Luckyego znalazła domek w Warszawie!!!-od wczoraj to już warszawianka!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 13, 2009 19:49 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Kasiu naprawde bardzo się ciesze!!!!
Należał jej sie dobry domek - LUCKY to kawał urwisa ale ma tak słodki pysio że można się zakochać :D :D :D
Wstawie w czwartek jego fotke to zobaczysz jak wydoroślał!!
Aslanek bardzo dobrze sobie radzi - narazie jest ok chociaż ma taki nadal. Szukamy przyczyn!!

markppp

Post » Wto paź 13, 2009 20:41 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Za Aslanka kciuki przeogromne!!!!!!!
Być moze ataki ustąpia,po dokładnym odrobaczeniu-czasami toksyny dają takie objawy,ale być może,że przyczyna tkwi gdzie indziej 8O
Czekam z niecierpliwością na foty marmurkowego urwipołcia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 19:48 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Jezu aż boje się wrócić do domu :( :( :( :(
Wczoraj Aslanek miał potworny atak!!!
Pani dr nie potrafi stwierdzić przyczyny ataków - nie wyglada to na padaczkę!!! Po ataku jest osowiały i bardzo zmęczony!!! Zazwyczaj popuszcza siusiu podczas ataku - między atakami jest ok 4-5 dni przerwy!!! Podczas ataku cos strasznie go boli - płacze aż wręcz krzyczy - ale tak nagle jak atak przychodzi tak i się konczy!!! Nikomu to do niczego nie pasuje???? A nie ma możliwości zrobienia tomografi komputerowej!!! :( :( :( :( :(

markppp

Post » Czw paź 15, 2009 19:50 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Boże-dlaczego to biedne kociątko tak strasznie sie musi męczyć-może to nowotwór,lub krwiak mózgu???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 19:51 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

No własnie niewiadomo i niewiadomo co zrobić??
Może kasiu mi podpowiesz cos?

markppp

Post » Czw paź 15, 2009 19:54 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

Nie mam pomysłu jak można Ci pomóc :cry: :cry: :cry: -czy rozważałeś eutanazję maleństwa?-jesli ma tak cierpiec,lepsze bedzie pozwolic mu odejść-co mówia weci i dlaczego nie można zrobić tomografii lub chocby rtg?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 19:57 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 15, 2009 20:02 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

lekarze w wawie nie chca robic tomografi zwierakom a pozaty mały jest jeszcze za malutki! Nie mówic o kosztach takiego badania :( :( :( :(

markppp

[poprzednia][następna]