Kaprys2004 pisze:I ja Was wszystkie pozdrawiam przy środzie
Ja też, najmocniej jak potrafię.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:I ja Was wszystkie pozdrawiam przy środzie
jolab pisze:Przed chwilą prztaszczyłam ze szpitala trzy półtora miesięczne kociaki.Dwa z kocim katarem.A wszystkich w szpitalu ponad 50 kotów.W piwnicach szpitala sobie mieszkają.I tam pracownicy szatnie swoje mają.A one tak sobie łażą.I patrzę a tu kobitka się przebiera między szafkami,a na szafkach cztery futra ją podglądają.![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:jolab pisze:Przed chwilą prztaszczyłam ze szpitala trzy półtora miesięczne kociaki.Dwa z kocim katarem.A wszystkich w szpitalu ponad 50 kotów.W piwnicach szpitala sobie mieszkają.I tam pracownicy szatnie swoje mają.A one tak sobie łażą.I patrzę a tu kobitka się przebiera między szafkami,a na szafkach cztery futra ją podglądają.![]()
![]()
Fajowe
kropkaXL pisze:Widze Kasiu,że już znalazłas fotki maluszka![]()
Marek powstawia nowe na swoim watku,do którego link podałam wcześniej.
jolab pisze:Kaprys2004 pisze:jolab pisze:Przed chwilą prztaszczyłam ze szpitala trzy półtora miesięczne kociaki.Dwa z kocim katarem.A wszystkich w szpitalu ponad 50 kotów.W piwnicach szpitala sobie mieszkają.I tam pracownicy szatnie swoje mają.A one tak sobie łażą.I patrzę a tu kobitka się przebiera między szafkami,a na szafkach cztery futra ją podglądają.![]()
![]()
Fajowe
Ja myślę,że one liczyły na jakiś kęsek od niej.
dzikus pisze:proszę![]()
dzikus pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 35 gości