wątek Lao i Malagi. DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 22, 2011 10:29 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

może i kotka ale i tak nazywa się Wienio- to widać po pyszczku.

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto mar 22, 2011 10:35 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

seidhee pisze:Ocenili, ale OKI zapomniała, co jej powiedzieli. Chyba kotka, ale nie była pewna 8)

OKI, siostro w koncentracji umysłu... 8)

Wienio to od Wiesława? :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 22, 2011 11:06 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

może i od Wiesława...dżin z tonikiem podpowiedział że Wienio to idealne imię dla tego coś. Lepiej by w sumie można ocenić trafnośc tej podpowiedzi gdyby zobaczyć Wienia w całości.. ale to trzeba poczekać aż wyjdzie zza pralki...

mih

Post » Wto mar 22, 2011 13:59 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

Niestety TŻ ostatnio wymyśla kotom imiona w ciągu pięciu sekund. I nadaje je z taką pewnością siebie, że już zostają - już nie myślę o tym kocie inaczej, niż "Wienio" :roll:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto mar 22, 2011 14:02 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

Najwyżej będzie "Wienia" :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto mar 22, 2011 14:24 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

no i co.. czy Wienio, Pacynka albo Balbina to brzydkie imiona? :)
Bobek- to było dziwne imię i ja tylko optowałem za tym, żeby go nie zmieniać. Ale przyszło z kotem.
poza tym Wienio sie jeszcze ni razu w tej sprawie nie wypowiedział, więc można zmieniać jakby coś.. :wink:

mih

Post » Wto mar 22, 2011 15:10 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

to wyciągaj zza pralki :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 22, 2011 16:37 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

mih pisze:no i co.. czy Wienio, Pacynka albo Balbina to brzydkie imiona? :)
Bobek- to było dziwne imię i ja tylko optowałem za tym, żeby go nie zmieniać. Ale przyszło z kotem.
poza tym Wienio sie jeszcze ni razu w tej sprawie nie wypowiedział, więc można zmieniać jakby coś.. :wink:

Wienio Pracz - bardzo :D :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto mar 22, 2011 16:48 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

Agneska pisze:
seidhee pisze:Ocenili, ale OKI zapomniała, co jej powiedzieli. Chyba kotka, ale nie była pewna 8)

OKI, siostro w koncentracji umysłu... 8)

No co, no co? Ja byłam bardzo skoncentrowana, głównie na tym, czy mi jeszcze jakieś palce zostaną.
Po namyślę dochodzę do wniosku, że kotka - kocurka bym na pewno zapamiętała. Chyba :roll:

Agneska pisze:Wienio to od Wiesława? :lol:

Niech no się skoncentruję :roll:

jopop pisze:pocieszę Cię, ja mam dorosłą dziką kotkę na leczeniu. szram już nawet nie liczę, jeszcze trochę i będę zbierać na przeszczep skóry...

Chyba się podepnę pod tę zbiórkę :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto mar 22, 2011 17:36 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

Ale przygoda! :)
Stopka też czasem daje dyla na klatke, ale tak sie tym faktem rajcuje, że ględzi i miauczy i grucha na cały regulator wiec nie sposób nie zauważyć :P :P

U nas dziś dziewczyny postanowiły zadbać o wystrój wnętrza i upstrzyły caaalutkie mieszkanie wełną z kłębka, który dostały na Dzień Kota. Coś mi mówi, że inicjatorem twórczym była Fruzia 8) właśnie zakończyłam 20to minutowe rozkminianie pajęczynowego labiryntu :D
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Wto mar 22, 2011 18:37 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

Aż mi się włosy zjeżyły gdy czytałam historię o Laosiu :? . Dobrze, ze się znalazł.
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Śro mar 23, 2011 8:28 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

no, cisnienie nam się podniosło... okropne uczucie. Biedak taki spłaszczony leżał na chodach ale na szczęście nie zwiewał na mój widok.
Nie wiem czy go to nauczy czegoś. trzeba uważać bo naprawdę nie wiem kiedy zwiał.

Dostęp za pralkę został zablokowany więc Wienia kryje się pod kiblem. Prycha i jest niedotykalska ale chyba czyni mini postępy. Dor napisze więcej bo z nią spędza czas jak może.

mih

Post » Śro mar 23, 2011 9:58 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

mih pisze:no, cisnienie nam się podniosło... okropne uczucie. Biedak taki spłaszczony leżał na chodach ale na szczęście nie zwiewał na mój widok.
Nie wiem czy go to nauczy czegoś. trzeba uważać bo naprawdę nie wiem kiedy zwiał.

Dostęp za pralkę został zablokowany więc Wienia kryje się pod kiblem. Prycha i jest niedotykalska ale chyba czyni mini postępy. Dor napisze więcej bo z nią spędza czas jak może.

Dostęp do kibla zablokować! Ustalić dostęp do morza :piwa: :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro mar 23, 2011 10:00 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

odpływem z kibla do Wisły i prosto do morza :D

mih

Post » Śro mar 23, 2011 10:08 Re: wątek Lao i Malagi. Małe Bure. Przeżyliśmy horror :/

Wienio pochodzi z Jelonek, to my ją? złapaliśmy, Piotr, Mariusz i ja. skoro to kotka to szczególnie sie ciesze że złowiona bo znowu byłby problem z kociakami. wiadomo jak to jest, jedna kotka pomimo provery jest kotna itd. niekończąca sie pieśń. mam nadzieje że Wienio przestanie dziczyć i wyjdzie zza pralki :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

[poprzednia][następna]