Moderator: Estraven
seidhee pisze:Ocenili, ale OKI zapomniała, co jej powiedzieli. Chyba kotka, ale nie była pewna
mih pisze:no i co.. czy Wienio, Pacynka albo Balbina to brzydkie imiona?![]()
Bobek- to było dziwne imię i ja tylko optowałem za tym, żeby go nie zmieniać. Ale przyszło z kotem.
poza tym Wienio sie jeszcze ni razu w tej sprawie nie wypowiedział, więc można zmieniać jakby coś..
Agneska pisze:seidhee pisze:Ocenili, ale OKI zapomniała, co jej powiedzieli. Chyba kotka, ale nie była pewna
OKI, siostro w koncentracji umysłu...
Agneska pisze:Wienio to od Wiesława?
jopop pisze:pocieszę Cię, ja mam dorosłą dziką kotkę na leczeniu. szram już nawet nie liczę, jeszcze trochę i będę zbierać na przeszczep skóry...

mih pisze:no, cisnienie nam się podniosło... okropne uczucie. Biedak taki spłaszczony leżał na chodach ale na szczęście nie zwiewał na mój widok.
Nie wiem czy go to nauczy czegoś. trzeba uważać bo naprawdę nie wiem kiedy zwiał.
Dostęp za pralkę został zablokowany więc Wienia kryje się pod kiblem. Prycha i jest niedotykalska ale chyba czyni mini postępy. Dor napisze więcej bo z nią spędza czas jak może.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości