Moja gromadka-Lola, Pimpuś, ślepaczki w domkach:), nowe małe

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2009 15:16 Re: Moja gromadka - Lili chora:(, dopsienie....

Bakeneko pisze:no i Tymo, od wczoraj jak Tymo widzi psa to się tak cieszy jak by wygrał w totolotka :) (zachowanie jego jest dla nas zagadką :) )

Tez mam taka kicę co kocha naszą sunię, bardziej niz resztę kotów w naszym domu. Do niej wdzieczy się i miaudoli bardziej niż do nas :mrgreen: Takie psiokotki cudowne :1luvu:

Kristin, i ja mam mnóstwo imion ludzkich ... Nina, Zuza, Rózia :D . Imię dobiera się do zwierza i tyle :wink: Z resztą kocha się bez warunkowo bez względu na imię (np. Glut - jest tu taki Gustaw zwany Glutem na forum :wink: )

Bakeneko, Ty grasz na naszych uczuciach ... :mrgreen:

Zosieńka się nacierpiała wczoraja ... :( , ale teraz bedzie tylko lepiej :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 06, 2009 21:29 Re: Moja gromadka - Lili chora:(, dopsienie....

Wczoraj przyjechała do nas fantastyczna dziewczyna i zabrała Lolę. :D :D
Jestem bardzo szczęśliwa, że nasze maleństwo ma taką opiekunkę. Była obawa, jak na Lolkę zareaguje rezydentka, 10letnia kocica, ale według relacji, koteczka jest bardzo zaciekawiona, co to za małe się pojawiło.
Dziękuję Liwii_ za znalezienie domu dla Lolci. :1luvu:

Najbardziej zadziwiła mnie Klementynka - reklamowała się z całych swoich sił. Na koniec w akcie rozpaczy wskoczyła na transporter, w którym siedziała Lola, już niesiony do drzwi.
Normalnie zadziwające to było.
Gdyby nie obawy o zachowanie rezydentki, Klementynka pojechałaby wczoraj też. Bo ona to umie rozkochać w sobie.

Poza tym koty zachwycone Zośką. Eleli strzela jej baranki. Tak jak Filipowi kiedyś. Strasznie się cieszę, że Zosia jest z nami.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lis 06, 2009 22:08 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Bądź szczęśliwa Lolciu w nowym domku :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 06, 2009 22:13 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Cudne wieści! :D

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt lis 06, 2009 23:05 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Fantastycznie :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lis 06, 2009 23:25 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Cudownie, że Lola w domku :D
Żeby tak jeszcze Klementynka....i inne :ok:

Eleli robi Zośce baranki 8O :D To musi być widok!

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob lis 07, 2009 6:59 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

fajne wieści! Oby tak było dalej!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lis 07, 2009 7:04 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Lola :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob lis 07, 2009 10:32 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Extra wieści :D :piwa: :D :mrgreen:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 07, 2009 12:23 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Lola to mały głupolek. Zamelinowała się w szafce w kuchni i nie chce mieć z nikim kontaktu. Ale je i korzysta z kuwety. Mam nadzieję, że da radę, bo to jest uparte i jak się zaprze, to co? Rezydentka podobno rozczarowana, że nic się nie dzieje... No nic, zobaczymy, jak będzie.

Mamy w domu dwa ślepaczki z lecznicy, Stefcia i Homerka, są przesłodkie i kluskowate takie, ale Homerek jest okropnie wystraszony. Jutro zaraz z rana jedziemy z nimi do Krakowa. Oby wszystko się ułożyło.

No i ekstra wieść - Lili się bawi! :D Już parę dni temu sprzątała ze mną balkon, i wtedy jakby coś się zmieniło, zaczęła szaleć, skakać, wspinać się po siatce. Dziś bawi się z Adasiem w kartonie, biega. Tak się cieszę. Chyba naprawdę idzie ku lepszemu.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob lis 07, 2009 14:58 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Jak to dobrze, że Lili już czuje się lepiej :D Teraz już powinno iść ku lepszemu :ok:

Za jutrzejszą podróż bez przygód :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob lis 07, 2009 15:32 Re: Moja gromadka - Lili chora:(, dopsienie....

amyszka pisze:
Bazyliszkowa pisze:
anita5 pisze:Srebrny ma jakieś biedne oczka znowu... :|

Ojej, co się dzieje? :(

A dostaje jeszcze krople ? :roll:

Tak, dostaje tobrex, dziś już oczka lepsze, na szczęście... Ale Srebrny nie ma czasu na choroby, bo ma teraz wroga nr 1 - psa. Siedzi pod fotelem i obserwuje biedną Zośkę. Syczy na nią! On, ktory nigdy na żadnego kota nie syknął, a psa tak fatalnie traktuje. Gupolek straszny ze Srebra.

Kolejne wieści od Loli - jest coraz lepiej. Pani myśli o Klementynce... Może się uda? Zobaczymy.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob lis 07, 2009 15:35 Re: Moja gromadka - Lili chora:(, dopsienie....

anita5 pisze:Ale Srebrny nie ma czasu na choroby, bo ma teraz wroga nr 1 - psa. Siedzi pod fotelem i obserwuje biedną Zośkę. Syczy na nią! On, ktory nigdy na żadnego kota nie syknął, a psa tak fatalnie traktuje. Gupolek straszny ze Srebra.

Nie nie nie gupolek. On jeden zauważył, że Zośka to NIE KOT. :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lis 07, 2009 15:52 Re: Moja gromadka - dopsienie...:), Lola w swoim domu :))))))

Same cudne wieści. Tak powinno być zawsze !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Sob lis 07, 2009 15:53 Re: Moja gromadka - Lili chora:(, dopsienie....

Bazyliszkowa pisze:
anita5 pisze:Ale Srebrny nie ma czasu na choroby, bo ma teraz wroga nr 1 - psa. Siedzi pod fotelem i obserwuje biedną Zośkę. Syczy na nią! On, ktory nigdy na żadnego kota nie syknął, a psa tak fatalnie traktuje. Gupolek straszny ze Srebra.

Nie nie nie gupolek. On jeden zauważył, że Zośka to NIE KOT. :lol:

:ryk: :ryk:
Ale - racja!
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]