Idę pa-pa-da-da
Balkon zamknięty
Moderator: Estraven

AYO pisze:
Idę pa-pa-da-da
Balkon zamknięty

kinga w. pisze:Jestem... Dziewczyny! Życzyć powodzenia komuś kto idzie załatwiać sprawy urzędowe?? Toż to zakrawa na kpinę. Oczywiście nie załatwiłam. Pani dała mi stos formularzy do wypełnienia a na pytanie skąd ja mam wziąć jakieś pier... kody statystyczne (przy pani nie klęłam!) powiedziała (cyt.) w internecie se pani znajdzie. Żeż by ją porąbało. Gdyby nie fakt że mogła by być moją matką i chyba w ciężkiej żałobie to bym ją zrypcyła. Wczoraj, w analogicznej sytuacji kobieta w Sączu siedziała z pół godziny i kombinowała jak koń pod górkę. Tylko zapomniałyśmy obydwie że potrzebny mi jeszcze jeden kod... No i nie pomyślałyśmy obie że to trzeba będzie załatwiać w Brzesku bo mam tu zameldowanie. Nie ważne że czasowe a stałe w Sączu.

kinga w. pisze:Wiesz jaki nerw?? "Pani se w internecie znajdzie..." A kto jej powiedział że ja w ogóle mam internet, albo ze umiem się nim posługiwać? To jeszcze nie jest w tym kraju standard! Skąd ta arogancja? I jak dla mnie niekompetencja - ona jest od tego żeby mi te kody podać, ma książkę z kodami na wyposażeniu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], nfd, Silverblue, Sylwia_mewka i 11 gości