Albo zgodziła się zabrać od jubilera jakiegoś wyjątkowo wrednego Gada i ów jubiler ufundował za ten heroiczny czyn nagrodę rzeczową

albo lansuje nowy trynd - kolczyki z naturalnego futerka, o kształcie kocich łapek

Więcej pomysłów ni mom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:skaskaNH pisze:Widziałam też, że MZ-tka jakiegoś następnego Gada do domu przywoziPoproszę o jakieś krótkie streszczenie, skąd tym razem ów futrzak pochodzi - z drzewa, czy może jeszcze z jakiegoś innego miejsca?
Pochodzenie niewazne...
Wazne, ze Emzetka bedzie miala nowe kolczyki
skaskaNH pisze:Hmm... jaki może być związek Futrzaka z nowymi kolczykami?![]()
Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Hmm... jaki może być związek Futrzaka z nowymi kolczykami?![]()
To będzie biżuteria albo zabaweczka "pokastracyjna"...
Femka pisze: (...)
Widziałam, że Marcelibu dyskretnie przemilczała powód wielkiego strachu o Hugcia z ostatnich dni, więc pozwolę sobie poinformować wszystkich, jaka była przyczyna złego samopoczucia Hugonka. Otóż do wczoraj był ciężko chory na wirusowe zapalenie kupy
Dorota pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Hmm... jaki może być związek Futrzaka z nowymi kolczykami?![]()
I w pewnym sensie z drzewa
Femka pisze:Warszawa-Ursynów to duża wiocha i każdy ma prawo sobie do niej przyjechać![]()
a potem to już oddział zamkniętyMarcelibu pisze:Femka pisze:Warszawa-Ursynów to duża wiocha i każdy ma prawo sobie do niej przyjechać![]()
Tak, ale tylko do czwartku do północy. Potem zamykają wjazd. I całe szczęście...
Femka pisze:a potem to już oddział zamkniętyMarcelibu pisze:Femka pisze:Warszawa-Ursynów to duża wiocha i każdy ma prawo sobie do niej przyjechać![]()
Tak, ale tylko do czwartku do północy. Potem zamykają wjazd. I całe szczęście...
Marcelibu pisze:Femka pisze:a potem to już oddział zamkniętyMarcelibu pisze:Femka pisze:Warszawa-Ursynów to duża wiocha i każdy ma prawo sobie do niej przyjechać![]()
A nie-e!
Zamknięte tylko od strony Łodzi, dla VW Golf EL XXXXFG
Ja-Ba pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:a potem to już oddział zamkniętyMarcelibu pisze:Femka pisze:Warszawa-Ursynów to duża wiocha i każdy ma prawo sobie do niej przyjechać![]()
A nie-e!
Zamknięte tylko od strony Łodzi, dla VW Golf EL XXXXFG
granicy będą pilnowały kastrowane kocurrry....
Femka pisze:
Skaska, jak miło Cię znowu zobaczyć. Z pochodzeniem Cycka to zgadłaś, jakbyś przy tym była. Zdjęłam go z drzewa, a dokładniej, strażacy go zdjęli i do dzisiaj siedział u CoolCaty w szpitalu na obserwacji, odjajczaniu, odrobalaniu i odkleszczaniu. Jest po wszystkich testach i badaniach i został okrzyknięty okazem zdrowia. Dzisiaj po pracy po niego jadęTransporterek w bagażniku
![]()
Dorota pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Hmm... jaki może być związek Futrzaka z nowymi kolczykami?![]()
I w pewnym sensie z drzewa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1383 gości