Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:Zatrzymałam te fotki ze schroniska, bo mnie zawsze rozczulały... Strasznie na nich wygląda, te smutne oczka, ten strach... Ale to już za nim![]()
![]()
, teraz grzeje swoją nie małą doopkę pewnie koło kaloryfera i ma się dobrze
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Zatrzymałam te fotki ze schroniska, bo mnie zawsze rozczulały... Strasznie na nich wygląda, te smutne oczka, ten strach... Ale to już za nim![]()
![]()
, teraz grzeje swoją nie małą doopkę pewnie koło kaloryfera i ma się dobrze
On już na pierwszych fotach domowych wyglądał bosko
ulola pisze:Oglądałam sobie cichutko Cyrylka do dziś .Dzisiaj nie wytrzymałam i muszę przyznać iż nie widziałam kota o tak ślicznym pysiaku.Jest naprawdę prześliczny no i ma fajnych dużych których pozdrawiam serdecznie.No i głaski dla Cyrylka...
MartaAgnieszka pisze:Dobrze że zabraliście. Co robi schronisko z kota.
Agata&Alex pisze:Ostatnio sobie Cyryl upodobał zabawę w ganianego. Tylko gra jest nie fair, bo tylko ja jestem tym co goni, nigdy odwrotnie
. No i przy okazji w chowanego też
. Udaję, że szukam kota po domu nawołując, a ten siedzi i milczy jak zaklęty, jak go w końcu znajduję to puszcza się sprintem po domu i ukrywa znowu, więc znowu od początku to samo
.
Dobrze, że mnie nikt nie widzi jak biegam po domu za kotem mówiąc : "dawaj tą rudą doopke"![]()
![]()
, bo by powiedzieli stara a durna
![]()
![]()
![]()
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Ostatnio sobie Cyryl upodobał zabawę w ganianego. Tylko gra jest nie fair, bo tylko ja jestem tym co goni, nigdy odwrotnie
. No i przy okazji w chowanego też
. Udaję, że szukam kota po domu nawołując, a ten siedzi i milczy jak zaklęty, jak go w końcu znajduję to puszcza się sprintem po domu i ukrywa znowu, więc znowu od początku to samo
.
Dobrze, że mnie nikt nie widzi jak biegam po domu za kotem mówiąc : "dawaj tą rudą doopke"![]()
![]()
, bo by powiedzieli stara a durna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pięknie Cie wychował
![]()
![]()