Melusiu, jesteś ślicna, wies?
Moderator: Estraven
annette88 pisze: a twoja Duża miała dać twoje zdjencia po łikendzie, pamientasz ?
MaryLux pisze:annette88 pisze: a twoja Duża miała dać twoje zdjencia po łikendzie, pamientasz ?
Pamientam, tylko cy ona tes pamienta?
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: a twoja Duża miała dać twoje zdjencia po łikendzie, pamientasz ?
drapnij jom, żeby sobie przypomniała![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: a twoja Duża miała dać twoje zdjencia po łikendzie, pamientasz ?
A cy ona mnie za to nie ugryza?
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: a twoja Duża miała dać twoje zdjencia po łikendzie, pamientasz ?
A cy ona mnie za to nie ugryza?
no co Ty.. Duzi nie gryzom

annette88 pisze: no co Ty .. widziałaś, żeby Duzi kiedyś jedli coś dużego ? oni jedzom zawsze po małym kawałku, nie dajom rady![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze: no co Ty .. widziałaś, żeby Duzi kiedyś jedli coś dużego ? oni jedzom zawsze po małym kawałku, nie dajom rady![]()
No, zecywiście, nie widziałam. Ale za to widziałam, jak Duza gryza sfoje jedzonko
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: no co Ty .. widziałaś, żeby Duzi kiedyś jedli coś dużego ? oni jedzom zawsze po małym kawałku, nie dajom rady![]()
No, zecywiście, nie widziałam. Ale za to widziałam, jak Duza gryza sfoje jedzonko
nie majom tyle siły w szczenkach![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: no co Ty .. widziałaś, żeby Duzi kiedyś jedli coś dużego ? oni jedzom zawsze po małym kawałku, nie dajom rady![]()
A moja Duza ma na dodatek stucne zęby
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: no co Ty .. widziałaś, żeby Duzi kiedyś jedli coś dużego ? oni jedzom zawsze po małym kawałku, nie dajom rady![]()
A moja Duza ma na dodatek stucne zęby
ale niedyskretna koteczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości