Jaka usmiechnieta modreczka!
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Trawko, z makowcem nie jest wielki problem. Jak zrobisz ciasto drożdżowe i rozwałkujesz na cieńki placek a potem na to nałożysz mak-gotowiec to tylko zwinąć i upiec.
Nie udało mi się nigdy zabrązowić ciasta jak w tych kupnych, ale poza tym pycha.
a bo widzisz ,ja tylko raz piekłam makowca.Ciasto drożdzowe za bardzo mi wyrosło i masa makowa odłaziła![]()
![]()
![]()
No i sie zraziłam![]()
ale tym razem też nie piekę ,bo młody mi upiecze
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Trawko, z makowcem nie jest wielki problem. Jak zrobisz ciasto drożdżowe i rozwałkujesz na cieńki placek a potem na to nałożysz mak-gotowiec to tylko zwinąć i upiec.
Nie udało mi się nigdy zabrązowić ciasta jak w tych kupnych, ale poza tym pycha.
a bo widzisz ,ja tylko raz piekłam makowca.Ciasto drożdzowe za bardzo mi wyrosło i masa makowa odłaziła![]()
![]()
![]()
No i sie zraziłam![]()
Czy Ty nie masz aby za dobrze...![]()
![]()
Też chce takiego młodego...
moś pisze:Pomalować?sie nijak znam na pieczeniu ciast
![]()
to ja dobrej nocki juz zycze, bo zaraz ide spac
Bolkowa pisze:moś pisze:Pomalować?sie nijak znam na pieczeniu ciast
![]()
Mośka, to może mi wymalujesz i jeszcze kolędę zaśpiewasz![]()

moś pisze:Bolkowa pisze:moś pisze:Pomalować?sie nijak znam na pieczeniu ciast
![]()
Klijent nasz pan, sie potargujemy
moś pisze:Tylko zarobic naprawde warto, tak to nic nie warto
Bolkowa pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Trawko, z makowcem nie jest wielki problem. Jak zrobisz ciasto drożdżowe i rozwałkujesz na cieńki placek a potem na to nałożysz mak-gotowiec to tylko zwinąć i upiec.
![]()
![]()
No i sie zraziłam![]()
![]()
To samo napisałam ale komp mi zjadł![]()
Trawko, zapytaj proszę Młodego jak zabrązowić makowiec nie przypalając go.
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Trawko, z makowcem nie jest wielki problem. Jak zrobisz ciasto drożdżowe i rozwałkujesz na cieńki placek a potem na to nałożysz mak-gotowiec to tylko zwinąć i upiec.
![]()
![]()
No i sie zraziłam![]()
![]()
moś pisze:Pomalować?sie nijak znam na pieczeniu ciast
![]()

moś pisze:Bolkowa pisze:moś pisze:Pomalować?sie nijak znam na pieczeniu ciast
![]()
Klijent nasz pan, sie potargujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości