I dobranoc.
Dzisiaj czuję się, jakby mnie walec przejechał....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:I ciekawe czy sie ustosunkuja do mosiowej sugestii o nagonce
Szczerze wątpię..
Nie no juz mama007 napisala ze czujemy sie urazeni, znaczy dziendobrowcy
A szkoda gadać.. A oczywiście, że tak! A co,gorsi jesteśmy,czy jak?
Sihaja pisze:Dzień dobry.
I dobranoc.
czarna.wdowa pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:I ciekawe czy sie ustosunkuja do mosiowej sugestii o nagonce
Szczerze wątpię..
Może jakieś PW dziękczynne zaczniemy wysyłać za to ze wogóle możemy na forum się odzywać
czarna.wdowa pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:I ciekawe czy sie ustosunkuja do mosiowej sugestii o nagonce
Szczerze wątpię..
Może jakieś PW dziękczynne zaczniemy wysyłać za to ze wogóle możemy na forum się odzywać
kalair pisze:Sihaja pisze:Dzień dobry.
I dobranoc.
Oj,biedulko, idziesz spinkać?To wypocznij dobrze!
Rachelinka pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:I ciekawe czy sie ustosunkuja do mosiowej sugestii o nagonce
Szczerze wątpię..
Mam wrazenie ze niedługo bedzie trzeba sie pytac czy mozemy sie ucieszyc z jakiegos kociego wybryku, zakupu czy sie po prostu nad kocim jestestwem pozachwycac..bo odzywac nam bedzie wolno, ale merytorycznie
kalair pisze:Rachelinka pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:I ciekawe czy sie ustosunkuja do mosiowej sugestii o nagonce
Szczerze wątpię..
Mam wrazenie ze niedługo bedzie trzeba sie pytac czy mozemy sie ucieszyc z jakiegos kociego wybryku, zakupu czy sie po prostu nad kocim jestestwem pozachwycac..bo odzywac nam bedzie wolno, ale merytorycznie
Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
kalair pisze:Rachelinka pisze:czarna.wdowa pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:I ciekawe czy sie ustosunkuja do mosiowej sugestii o nagonce
Szczerze wątpię..
Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
Rachelinka pisze:kalair pisze:Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
YES...hyhytylko i wyłącznie
czarna.wdowa pisze:Simbo wykazuje poważne odchylenia od normy![]()
![]()
czy to jest już merytoryczny post
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
YES...hyhytylko i wyłącznie
Kpisz z rzeczy poważnych kochana!Uważaj,bo Cię zbanują!
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 61 gości