Iskropka pisze:Cześć Kochane Koteczki! Wróciłam! Bardzo się cieszę! Dziękuję, że o mnie nie zapomnieliście i zaglądaliście do mojego wąteczku!
Cześć Kropciu i Iskropko! Ale wpadłyście na sekundkę, jak widzę..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iskropka pisze:Cześć Kochane Koteczki! Wróciłam! Bardzo się cieszę! Dziękuję, że o mnie nie zapomnieliście i zaglądaliście do mojego wąteczku!
Iskropka pisze:Wpadłyśmy na dłużej tylko duża się ogarnąć trochę musi bo dopadła ją jakaś zemsta faraona![]()
a następnie skręciła kolano i teraz chodzi w czymś takim fajnym co się zapina na rzepy (dobrze się na tym pazurki ostrzy).
MarciaMuuu pisze:Iskropka pisze:Wpadłyśmy na dłużej tylko duża się ogarnąć trochę musi bo dopadła ją jakaś zemsta faraona![]()
a następnie skręciła kolano i teraz chodzi w czymś takim fajnym co się zapina na rzepy (dobrze się na tym pazurki ostrzy).
Cinnamoncat pisze:Kropeczko nareszcie jesteś!![]()
Pozdrów Dużą ode mnie!
Tofficzek
Iskropka pisze:Cinnamoncat pisze:Kropeczko nareszcie jesteś!![]()
Pozdrów Dużą ode mnie!
Tofficzek
Cześć Tofficzku! Dziękuję pozdrowię. A co u Ciebie dobrego?
MaryLux pisze:Klopusinku, a co to jest zemsta falaona? I gdzie i za co to siem Duzej stał?????????? O co chodziiii![]()
Inka zmartwiona
MaryLux pisze:Kuje to moze nie som sympatycne, ale wsyscy Doctorri tak lobiom. Ale dlacego ten Doctorro psynosi kwiaty? Myślałam, ze kwiaty to dekolacja, a nie lekalstwo...
I po co tseba tsymać na kolanach to duze nacynie?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inka zdezorientowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 37 gości