Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tika pisze:A co tam słychać u Saminki???
Nezia pisze:Tika pisze:A co tam słychać u Saminki???
ok. powoli staje się ufniejsza...znowu ma rujkę po 3 tygodniach od poprzedniejwczoraj była u weta i jak skończy tę rujkę będzie ciachnięta, chyba, że tym razem odstęp będzie mniejszy niż trzy tygodnie, wtedy po nastepnej...
Tika pisze:Nezia pisze:Tika pisze:A co tam słychać u Saminki???
ok. powoli staje się ufniejsza...znowu ma rujkę po 3 tygodniach od poprzedniejwczoraj była u weta i jak skończy tę rujkę będzie ciachnięta, chyba, że tym razem odstęp będzie mniejszy niż trzy tygodnie, wtedy po nastepnej...
No to macie w domku wesoło- dobrze, że Soyka już ciachnięta i nie muszę się tym martwić.
Nezia pisze:Tika pisze:Nezia pisze:Tika pisze:A co tam słychać u Saminki???
No to macie w domku wesoło- dobrze, że Soyka już ciachnięta i nie muszę się tym martwić.
bardzo wesołodziś pół nocy na przemian albo miauczała, albo lizała TZ-a
a ten mnie budził, bo prosił
kicię o zaprzestanie tej czynności miast ją zwalić z łóżka
![]()
Jak Soyka???co mówi wet???
Tika pisze:Nezia pisze:Tika pisze:Nezia pisze:Tika pisze:A co tam słychać u Saminki???
bardzo wesołodziś pół nocy na przemian albo miauczała, albo lizała TZ-a
a ten mnie budził, bo prosił
kicię o zaprzestanie tej czynności miast ją zwalić z łóżka
![]()
Jak Soyka???co mówi wet???
Na razie nic lepiej, dlatego nie piszę. Już mi ręce opadają
i tracę nadzieję, że kiedyś będzie naprawdę biała
. Tak bardzo pragnę, żeby wyzdrowiała!!!!!!!!!!
Nezia, a może pomożesz mi napisać maila, bo ja zabieram się do niego od paru dni, ale za bardzo się denerwuję i nie potrafię go sklecić?????
Kasia D. pisze:A która tu jest archeolog albo historyk?
Przyznac się!
Jowita pisze:Kasia D. pisze:A która tu jest archeolog albo historyk?
Przyznac się!
Jam ci jest! śródziemnomorski!
Kasia D. pisze:Jowita pisze:Kasia D. pisze:A która tu jest archeolog albo historyk?
Przyznac się!
Jam ci jest! śródziemnomorski!
A znasz Bula?
Albo Patryka Stępnia?
Nezia pisze:Jowita pisze:Kasia D. pisze:Jowita pisze:Błagam o litość dzisiaj! Wczorajsza dawka była zabójcza!!!
Muszę napisać artykuł, ale oczywiście siedze na forum i czytam Stachowy wątek...
A o czym ten artykuł?
Dawaj go tutaj, razem napiszemy
o templariuszach
pomoc się przyda
Podaję bibliografię:
- Regine Pernoud "Templariusze"
- Steven Runciman "Dzieje wypraw krzyżowych"-do wygrzebania z indeksem![]()
- Karen Ralls "Templariusze i Święty Graal"
- Martin Bauer "Templariusze. Mity i rzeczywistość"
- Piers Paul Read "Templariusze"
- Regine Pernoud "Kobieta w czasach katedr" od str. 244-246
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 40 gości