Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Życzymy Wszystkim kotkom i Dużym, żeby te Święta były jedyne w swoim rodzaju, czyli - żeby następne były już typowe i żeby każdy mógł je spędzić tak, jak lubi Dużo zdrowia, dużo przysmaków i mizianek, spokoju i miłości I domów dla wszystkich bezdomnych Sabcia z dużą, Kitek, Kitka, Uszatka, Calineczka i Mini Zdrowia dla Fiszki, Boryska i ich Dużej
mam kotkę z białaczką. Ma 4 lata. W tym tygodniu niestety się uaktywniła i zaatakowała szpik kosnty. Aktualnie Balbek przebywa w szpitalu. Jest po transfuzji krwii, dostaje różne leki, antybiotyki. Jeszcze jutro dostanie lek i będę mogła ją odebrać. W piątek kontrola. Czy jest ktoś na forum, kto atualnie leczy kociaka z białaczką? Może coś napisać? Czy ich przyjaciel też miał transfuzję? Może bierze interferon? Może jest ktoś z Wrocławia? Poleca jakąś klinikę? Lekarzy? Aktualnie leczymy się Skvetcie. U nas wszystko zczęło się w tym tygodniu... Balbek miała rodzeństwo, które niestety na samym początku swojeo kocieo życia odeszły. Wtedy dowiedzałam się, że miały białaczkę i sprawdziłam u Balbiny w 2018 roku. Jeżeli dostanę dokumentację ze szpitala, napiszę co dostała itp. Może komuś pomoże.
mam kotkę z białaczką. Ma 4 lata. W tym tygodniu niestety się uaktywniła i zaatakowała szpik kosnty. Aktualnie Balbek przebywa w szpitalu. Jest po transfuzji krwii, dostaje różne leki, antybiotyki. Jeszcze jutro dostanie lek i będę mogła ją odebrać. W piątek kontrola. Czy jest ktoś na forum, kto atualnie leczy kociaka z białaczką? Może coś napisać? Czy ich przyjaciel też miał transfuzję? Może bierze interferon? Może jest ktoś z Wrocławia? Poleca jakąś klinikę? Lekarzy? Aktualnie leczymy się Skvetcie. U nas wszystko zczęło się w tym tygodniu... Balbek miała rodzeństwo, które niestety na samym początku swojeo kocieo życia odeszły. Wtedy dowiedzałam się, że miały białaczkę i sprawdziłam u Balbiny w 2018 roku. Jeżeli dostanę dokumentację ze szpitala, napiszę co dostała itp. Może komuś pomoże.
Napisałam maila wraz z wynikami dodr Hildebranda i dr Estery. Do dr Hildebranda idziemy 4 stycznia, ale niestety nie do sameo dktora tylko dr Jelonek. Czekam na odpowiedź od dr Estery może uda sie zobaczyc przed Sylwestrem. By móc coś dzialać.
Teraz pije wode, jadla wolowinę, trochę galaretki. Niestety Balbek zawsze lubila suche dawalam jej Purizon lub Wild of Freedom. A z mokreo tylko Felixs