ewkkrem pisze:Moja Ruzia, urodzona w 1995 roku też była karmiona (przeze mnie

) w pozycji na pleckach. Nawet nie smoczkiem, bo nie wiem czy w tamtych latach były takie maleńkie ale dużym smokiem i wetkniętym w otwór wentylem rowerowym

. Przeżyła

. Żyła 15 lat.
Kasiu, czemu Cię wtedy nie było????

Kochana Ewkkrem, ależ byłam! Byłam! Ino miałam 14 czy 15 lat

Nawet jeszcze swojego pierwszego kotka nie miałam. bo moja kicia Sol nastała, gdy skończyłam lat 16

. Najważniejsze, że Twoja Ruzia przeżyła i potem miała dobre życie
czitka pisze:Kasiu, oczu nie mogłam oderwać od Ciebie, a potem od karmionych maluszków
Filmik genialny, to najlepsze teraz co możesz zrobić, jak czasu troszkę więcej. Wspaniały pomysł a realizacja oscarowa!
Bardzo potrzebne takie filmy i wszystkie następne. Teraz będzie o masowaniu brzusia?
Jej, a jaka Ty śliczna na wstępie!
No po prostu super, całość rewelacyjna

.
Edit: obejrzałam jeszcze raz

Może powinnaś jeszcze powiedzieć ile tygodni ma karmiony kotek? Tak mi przyszło do głowy, ale może niepotrzebne to

Dziękuję Czitko. Aż się zarumieniłam..

Tak, o masowaniu brzuszka też będzie! Brzuszka i pupci i...

Ale to potem, potem! Najbliższy filmik będzie o tym, jak stworzyć w swoim domu przestrzeń dla małych, tymczasowych kociaków

Co do wieku kotka, to faktycznie. Bardzo podoba mi się tutaj pomysł Joli:
jolabuk5 pisze:Tak, Kasia śliczna, a do tego WZBUDZA ZAUFANIE! To bardzo ważne, bo ludzie obejrzą, ale niekoniecznie muszą uwierzyć. Kasiu, może jeszcze dodaj pod filmikiem taką statystykę, ile kociąt odhodowałaś, od jak dawna się tym zajmujesz. I link do wątku na miau!.
O wieku kotka mozna powiedzieć. Jesli już nie da się dodać (np. w formie napisów), to można też wpisać pod filmikiem np. w filmie występują: ....... 6 tygodni, ....... 4 tygodnie itd.
Bardzo dobry pomysł Jolu z tymi napisami na końcu co do obsady filmiku

Ino musiałabym jeszcze raz edytować i wrzucać. Pewnie w wolnej chwili to zrobię
Faktycznie mogła by się przydać notka o mojej działalności

Macie świetne pomysły! Dzięki! Sama bym na to nie wpadła. Jesteście bardzo pomysłowe i twórcze

Gdybym umiała, to bym zrobiła na pewno. A może ja kiedyś Cię odwiedzę i zrobimy taki filmik z Pasiem? Podzielisz się swoją wiedzą, bo teraz to już jesteś prawdziwą ekspertką!
Gretta pisze:Filmik świetny i bardzo potrzebny.
Ach, Orfinio!

Co u niego słychać?
Dziękuję Ci bardzo

Orfik ma się bardzo dobrze! Jest szczęśliwy w swoim domku, a jego duzi też bardzo są zadowoleni z tej adopcji!
Tu zdjęcie z Orficzkowego domu