Drops.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:No to najważniejsze!
Sabcia
ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu! Przybiegłem o poranku by powiedzieć Ci, że Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
Anna2016 pisze:Kolumbku![]()
![]()
Lusiu![]()
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu! Przybiegłem o poranku by powiedzieć Ci, że Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
Nie wierzę, bo ostatnio czarowałeś Carmen
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu! Przybiegłem o poranku by powiedzieć Ci, że Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
Lusiu, ja nie czarowałem Księżniczki Carmen. Ja się zakoffałem w małym, biednym, chorym Odyseuszu u Cioci Alienor i
Chciałem Odyska usynowić.
Koffam tylko i wyłącznie Ciebie
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu! Przybiegłem o poranku by powiedzieć Ci, że Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
Lusiu, ja nie czarowałem Księżniczki Carmen. Ja się zakoffałem w małym, biednym, chorym Odyseuszu u Cioci Alienor i
Drops.
Ale na mamę Odisia wybrałeś MCC!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu! Przybiegłem o poranku by powiedzieć Ci, że Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
Drops.
Ale na mamę Odisia wybrałeś MCC!
Lusiu, to byłaby tylko wirtualna mama. I nie MCC ale MKCC![]()
I tak, wszyscy wiedzą, że koffam tylko Ciebie![]()
Twój, zakochany w Tobie kot, Drops.
ewkkrem pisze:Lusiu, ja tak przypuszczam, że to moja teściowa nam bruździ. Czemu ona w domu??? Miała dzisiaj przechadzać się szlakami słowiańskich przodków
. A ona siedzi i pewnie Cię buntuje
. Lusiu, ja Cię koffam i tylko to się liczy
![]()
![]()
. Pewnie, że byłoby miło przeczytać miłe słówko od Ciebie ale trudno. Przeżyję (chyba).
![]()
Twój, na zawsze, Drops![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Lusiu, odezwij się do Zrozpaczonego Dropsa![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Deszcz? U nas miał być. Przelotny, przez cały dzień. Nie spadła chyba ani kropla. Nie żebym marudziła, bo dzięki temu byłam na spacerku ornitologicznym, ale mógłby mnie ten deszcz nie robić w konia. Jakbym wiedziała że nie będzie padać to bym się wybrała w ciekawsze ptaskie miejsce trochę dalej od domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości