mir.ka pisze:MaryLux pisze:Wiki jednak maleńka
byle już dobrze się czuła to nadrobi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Wiki jednak maleńka
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Wiki jednak maleńka
![]()
Moli25 pisze:Rude jest piękne...czarno-białe tez
mir.ka pisze:Małe dostały dzisiaj gotowaną nogę z kurczaka, część posiekana, część zmiksowana. Kubuś i Wiki chętnie jadły, tylko Nocusiowi niezbyt podchodziło![]()
Mają jeszcze 3 porcje zamrożone, ciekawe czy zjedzą, bo moje takiego "starego" z zamrażarki nie chcą. Dowiemy się jutro.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Małe dostały dzisiaj gotowaną nogę z kurczaka, część posiekana, część zmiksowana. Kubuś i Wiki chętnie jadły, tylko Nocusiowi niezbyt podchodziło![]()
Mają jeszcze 3 porcje zamrożone, ciekawe czy zjedzą, bo moje takiego "starego" z zamrażarki nie chcą. Dowiemy się jutro.
No cóż Nocuś też ma własne zdanie.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Małe dostały dzisiaj gotowaną nogę z kurczaka, część posiekana, część zmiksowana. Kubuś i Wiki chętnie jadły, tylko Nocusiowi niezbyt podchodziło![]()
Ma do tego prawo!
Mania
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Małe dostały dzisiaj gotowaną nogę z kurczaka, część posiekana, część zmiksowana. Kubuś i Wiki chętnie jadły, tylko Nocusiowi niezbyt podchodziło![]()
Ma do tego prawo!
Mania
a kocie prawo najważniejsze
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Małe dostały dzisiaj gotowaną nogę z kurczaka, część posiekana, część zmiksowana. Kubuś i Wiki chętnie jadły, tylko Nocusiowi niezbyt podchodziło![]()
Ma do tego prawo!
Mania
a kocie prawo najważniejsze
Kocie prawo jest najkociejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości