Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ja też nie odkurzam jak koty śpią
MalgWroclaw pisze:Kciuki są![]()
![]()
powinni produkować saszetki z samym sosem
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Kciuki są![]()
![]()
Popieram
klaudiafj pisze:Wiem, a moja Tośka to już w ogóle się wydziera! Teraz śpi, zasnęła po 12stym śniadaniu koło 13 i śpi do teraz, a potem będzie się drzeć domagając się swoich praw, czyli ludzia do zabawy nocą
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Kciuki są![]()
![]()
Popieram
Pola gardzi mokrym a Zuzia ma uwielbienie do musików. Sosik to jej wchodzi średnio na jeża za to musiku zjadła dziś swoją i Poli porcję.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Kciuki są![]()
![]()
Popieram
Pola gardzi mokrym a Zuzia ma uwielbienie do musików. Sosik to jej wchodzi średnio na jeża za to musiku zjadła dziś swoją i Poli porcję.
Inka akceptuje musiki, a sosy uwielbia
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Kciuki są![]()
![]()
Popieram
Jak papuguje zachowanie po Zuzi to też jej się może zmienić.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Popieram
Jak papuguje zachowanie po Zuzi to też jej się może zmienić.
a kto ją tam wi
MB&Ofelia pisze:Sosik jak sosik, u mnie taki z barfowych suplementów chętniej wychłeptuje Mała Czarna, Ofelia mniej chętnie. Ale mam ochotę zrobić galaretkę dla kotów. Taką mięsną (lub rybną) z ewentualnym niewielkim dodatkiem warzyw. Ofelia lubi galaretki, jak jestem u rodziców to tata musi się z nią dzielić galaretą, bo mu spokoju nie daje.
Kurka, Ewciu, jak my przeżyjemy ten czwartek... Chciałabym żeby już był piątek. A jeszcze lepiej sobota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 35 gości