Ja muszę moje zamykać w drugim pomieszczeniu na czas mycia, bo mieszkamy na 3 piętrze, a tylko balkon jest osiatkowany (w pozostałych oknach są tylko moskitiery w ramach). Ale za to mam potem zawsze kontrolę jakości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ojojoj ale się fajnie mają Twoje kotkiMogą pooddychać świeżym powietrzem i pomlaskać na ptaszki. Ja tutaj coś nie mam ptaszków
Były w pierwszym roku, a teraz nie ma. Mam mały karmnik na sikorki, a sikorek nie ma.
Czytałam o Kai - super, że lepiej się czuje![]()
Nie udało mi się nagrać TosiZobaczyła aparat i zamilkła
FElunia pisze:Przyznaj się, bez takim dzielnych pomocników nie dałabyś rady z myciem okien![]()
Ja muszę moje zamykać w drugim pomieszczeniu na czas mycia, bo mieszkamy na 3 piętrze, a tylko balkon jest osiatkowany (w pozostałych oknach są tylko moskitiery w ramach). Ale za to mam potem zawsze kontrolę jakości![]()
Ewa L. pisze:Śliczne rudości bure
Moli25 pisze:No i umylas te oknaale z takimi pomocnikami to i ja bym myła
![]()
Jak Twoje piękne róże? Zabezpieczone na zimę ?
mir.ka pisze:Byliśmy dzisiaj z Kają u weta, bo za długo ją już męczy, w nocy byłam z nią trzy razy przed domem
możliwe, ze to u niej to jakaś niestrawność po tych chrząstkach
bo brzuszek i wątrobę nie ma bolesnych, temperatura też w normie. Dostała zastrzyk na miejscu , probiotyk do domu i niestety do jutra biedna ma nic nie jeść
, żeby jelitka odpoczęły.
klaudiafj pisze:Ces CociaZaprasam Ciepie na filmik do mńe na wontek
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 77 gości