Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Kubuś. Ja, Książniczka Ofelja, miauczę ci cobyś napisał miełosnego lista do mojej koleszanku Ineczki. Bo ona ma chyba deprensję że jej nikt nie pokoffa. A to przecież taka mądra, piąkna ciorna kotka. Tak se myślę że będziecie dobrą miau-parą. Bo ty też jezdeś piąkny i mądry.
No więc pisaj ras ras szypko!
Książniczka Ofelja sfatka
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kubuś. Ja, Książniczka Ofelja, miauczę ci cobyś napisał miełosnego lista do mojej koleszanku Ineczki. Bo ona ma chyba deprensję że jej nikt nie pokoffa. A to przecież taka mądra, piąkna ciorna kotka. Tak se myślę że będziecie dobrą miau-parą. Bo ty też jezdeś piąkny i mądry.
Kubuś ma w domu dwie piąkne kotecki
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kubuś. Ja, Książniczka Ofelja, miauczę ci cobyś napisał miełosnego lista do mojej koleszanku Ineczki. Bo ona ma chyba deprensję że jej nikt nie pokoffa. A to przecież taka mądra, piąkna ciorna kotka. Tak se myślę że będziecie dobrą miau-parą. Bo ty też jezdeś piąkny i mądry.
Kubuś ma w domu dwie piąkne kotecki
Inka
Ineczko. Ale Pralcia i Kluseczka to dla Kubusia sioszczyczki, a do sioszczyczek nie pisa się miełosnych listów.
Książniczka Ofelja
MalgWroclaw pisze:Uff. Kubuś już nie w Gdańsku. Na pewno gdańskie koty ucierpiały bardzo
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiast ... 02671.html
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Duża wczoraj spotkała się z Ciocią, która nazywa się tak samo, jak Duża![]()
ma trzy koty![]()
ale mieszka w Warszawie.
Duża zna tę Ciocię 17 lat przez telefon i internet, ale nigdy się nie spotkały.
I wiecie, o kim Duża opowiedziała tej Cioci? O mnie![]()
I o mojej Cioci Anna2016, która sprawiła, że zostałem znaleziony w Gdańsku.
Ta Ciocia bardzo się dziwiła,
Kubuś Sławny
dziki pisze:a my z żoną myśleliśmy zawsze, że mamy największego fiołka na punkcie kotków.
historia tutejsza przecudna, pełna przygód, smuteczków, ale ze świetnym happy endem.
a przeczytałem prawie całość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 279 gości