Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Cześć EwuśJa już też mam taką opcje, ale nie zdążyłam zapłacić za jedno zamówienie a już musiałam robić drugie Oooo Tego samego dnia zapłaciłam, a jak kasy nie mają na koncie to ta opcja jest wyłączona.
klaudiafj pisze: m. Wyciągnął ręce po dziecko to ja wyszłam z sypialni i słyszę jak m. mówi do Tosi - biegnij do mamy![]()
klaudiafj pisze:U mnie jedzenie teraz idzie na kilogramy! I nie muszę mówić, że 2/3 idzie do koszaNie nadążam z zakupami, ale po roku to się unormuje, bo nie będę musiała kupować jedzenia podwójnego tylko jedno dla wszystkich
Choć teraz też daje Tosi jedzenie od dużych, bo i tak sama im wyjada. Jak nakładam na talerzyki to Tosia jest pierwsza przy jedzeniu razem z dużymi dziewczynami. Widać, że Tosia bardzo chce być już duża
A jak wracamy do domu po dłuższej nieobecności to witają nas trzy koty u proguMarysia na szafeczce, Tosia malutka między butami, a Kitusia jako zawodowy drapacz odwala robotę na drzwiach
Dziś rano wstałam i znalazłam Tosię na dywaniku, wzięłam ją na ręce i tuliłam i przyszedł m. Wyciągnął ręce po dziecko to ja wyszłam z sypialni i słyszę jak m. mówi do Tosi - biegnij do mamy![]()
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:U mnie jedzenie teraz idzie na kilogramy! I nie muszę mówić, że 2/3 idzie do koszaNie nadążam z zakupami, ale po roku to się unormuje, bo nie będę musiała kupować jedzenia podwójnego tylko jedno dla wszystkich
Choć teraz też daje Tosi jedzenie od dużych, bo i tak sama im wyjada. Jak nakładam na talerzyki to Tosia jest pierwsza przy jedzeniu razem z dużymi dziewczynami. Widać, że Tosia bardzo chce być już duża
A jak wracamy do domu po dłuższej nieobecności to witają nas trzy koty u proguMarysia na szafeczce, Tosia malutka między butami, a Kitusia jako zawodowy drapacz odwala robotę na drzwiach
Dziś rano wstałam i znalazłam Tosię na dywaniku, wzięłam ją na ręce i tuliłam i przyszedł m. Wyciągnął ręce po dziecko to ja wyszłam z sypialni i słyszę jak m. mówi do Tosi - biegnij do mamy![]()
jedznko nawet wcześniej niz za rok będą mogły jeść takie samo, bo Tosia po sterylce moze przejść na normalne
ponadto niektóre karmy nie mają podziału na małe i duze
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, lucjan123 i 22 gości