Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 12, 2015 20:36 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:
Moli25 pisze:O cicho małż przemówił - na rowery idziemy :mrgreen:

hehe jakbym czytała o sobie :D Ale my się często kłócimy - mamy rogate uparte charaktery :) Ale potem też tak wychodzi, że małż przemawia i idziemy na rowery. Po latach z nim wiem, że faceta trzeba przetrzymać :D Potem są 4 fazy - najpierw jest wściekły, bo obrażony. Potem próbuje się podlizać. Nie wolno na to reagować. A potem zaczyna adorować :) W cięższych przypadkach jest jeszcze faza błagania i płaczków :D Przekazałam moje rady koleżance i jej mąż też zareagował wg tego scenariusza :)
A powiedziałam to małżowi po kolei fazy 4 to pił herbatę i aż się nią opluł ;p Powiedział, że ładnie robię, ładnie teraz nie będzie taki głupi ;p Ale ja wiem, że będzie ;)
Gosiu nie wiem nic o łupieżu. Moja Kitula sypie łupieżem w drodze do weta tylko.
Lecę na zakupy, będę wieczorkiem :)

Udanych zakupów i do jutra. Coś jestem śpiąca to chyba z lenistwa :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon kwi 13, 2015 13:20 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Słonka! :P :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 13, 2015 13:56 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Witajcie :)

Kupiłam kotom szelki psie :) Jedną parę w sensie dla Kitusi czerwone. Rozmiar S. Oczywiście za duże :/ No co te koty takie małe? Tych raczej nie przerobię, bo są grube. Może dam pieskowi w rodzinie, a sama jednak kupię te kocie szelki trixi w zoo+ - może kocie będą dobre na kota :)
Ale dzisiaj wieje. Cyklon :) Ale bym chciała być teraz nad morzem :)
Wczoraj zawaliłam noc. Siedziałam do 4 chyba, bo odkryłam kapelę życia i nie mogłam się oderwać od tego. Ale było mi to potrzebne. Jak to się mówi o "artystach" zarywają noce, odlatują w marzenia, bo to im potrzebne do tworzenia - no i tak jest :) Lubię mieć swój świat :)
Jak oglądaliście Gossip Girl to była tam "mała Jane" i ona zrezygnowała z tego serialu dla kapeli metalowej. Zawsze patrzyłam na to przez palce, bo wiele osób z tego serialu śpiewa, jednak dopiero wczoraj wsłuchałam się w muzykę i przede wszystkim głos, łącznie z lajfem i acapella :201494 :201494 :201494 pokłony, padam dosłownie! A na muzykę i głos jestem bardzo wyczulona, pół życia biegałam z gitarą i grałam wszędzie gdzie się dało i śpiewałam. Marzyłam o karierze w kapeli gotyckiej, zabrakło mi odwagi chyba. Ale też myślę, że było trudniej, bo nie było netu, a ja nie miałam znajomości, więc grywałam po akademiach w szkole podstawowej i średniej.
To ten zespół The Pretty Reckless:
https://www.youtube.com/watch?v=bmtbg5b7_Aw&list=PLVmJ2cNajqesQMnC9Qpm-C2WH6LkXQgpv

Miały być zdjęcia kotów, ale cyklon zwiał już drugiego maila, które wysłałam z telefonu na komputer i zgubiły się po drodze te zdjęcia :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 13, 2015 14:11 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

A bo byś sobie rysia sprawiła, nie byloby potrzeby zmniejszania szelek. :mrgreen:
Okropnie dzisiaj, ale nad morzem byłoby cuudnie! :P
Czy jest coś, czego nie umiesz? :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 13, 2015 14:18 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Haha :) Całkiem sporo a nawet to co umiem to wymaga jeszcze nauki :) Jak tak ostatnio analizuje swoje życie to wynika mi z niego, że mi najwięcej szczęścia daje sztuka, tworzenie czegokolwiek, nawet jak to jest śpiew, który po chwili znika. Małż się już przyzwyczajony, że mam dni, kiedy robię sobie karaoke :D Ciekawe co sąsiedzi na to - pewnie sobie myślą - ta zaś kwiczy ;p Ale tak patrząc z perspektywy czasu to ja przez całe życie coś tworzyłam :) Miałam przypadkową pracę, w której nie było grama sztuki, taka praca zwykła to usychałam tam, a potem poszłam do urzędu pracy na testy kompetencji i nawet tam mi wyszło, że mi szczęście da tylko ta praca w której będę mogła tworzyć :)

klaudiafj

Post » Pon kwi 13, 2015 14:26 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

A śpiewać też lubię. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 13, 2015 18:58 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Ja uwielbiam balet szczególnie klasyczny, mogę oglądać bez końca...
Taniec towarzyski też lubię i czasami oglądam Taniec z gwiazdami....ale mnie denerwuje bo nie zawsze wygrywają Ci co naprawdę robią postępy.

Gosiagosia

Post » Pon kwi 13, 2015 19:01 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

U nas też wieje :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 13, 2015 19:50 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

barbarados pisze:U nas też wieje :mrgreen:

Ja się wyletniłam, bo rano było słonecznie więc wieczorkiem wracając z pracy troszeczkę mnie przewiało. Teraz muszę się rozgrzać.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Pon kwi 13, 2015 20:01 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

A ja dalej dłubię sekretarzyk :) Tyle rzeczy miałam zrobić, a już 3 dzień robię go i robię i końca nie widać. :)
Zdjęcia kotów z telefonu do komputera też nie dotarły - zwiało je nie wiadomo gdzie.
Mam chwilę przerwy, bo m. śpi i nie mogę uruchomić odkurzacza :)

klaudiafj

Post » Pon kwi 13, 2015 20:06 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

a to szeleczek nie da się przerobić jako jednak ?

A ja w ogóle to ja chcę ...kotki czy tak czy tak o :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon kwi 13, 2015 20:32 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudia ja kupiłam idealne szelki na Loli, a ona to maluch jest :ok: także na pewno da rade jakoś szeleczki do dziewczynek dopasować :piwa:

O patrz Klaudus, ja na gitarze tez gram :piwa: ale śpiewać to ja jednak nie potrafię, tzn wyje, i to całkiem mocno :ryk: :ok: Gossip Girl oglądałam, a Pretty Reckless bardzo lubię :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon kwi 13, 2015 21:47 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudia jest myśl! Skoro masz szelki, a na każda kotkę są za duuuuze to moze main coon?? :lol:
Podobaja Ci sie te koty? :201461

Życzę Wam dobrej nocy i zaglądnę jutro do Was, bo czekam na foteczki :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon kwi 13, 2015 22:28 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:) Sylwio - Twoje się da zwęzić :) A Kituli chciałam kupić drugie :)
Kasiu ta Taylor tak pieknie śpiewa, że szok :) Ale przepięknie też Leighton która grała Blair :)
Martuś jakbym miała mieć rasowego kota, to chciałabym Syjama - nie musi być z rodowodem, może być podwórkowy ;) a main coony jak yorki - są teraz tak modne, że wszędzie już są :)

klaudiafj

Post » Pon kwi 13, 2015 22:42 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

KlaudUs faktycznie, głosy mają przepiękne, żałuję że nie mam talentu :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

[poprzednia][następna]