Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Szwy ściąga się po 10 dniach. Najlepsze, że Safi sama sobie zdążyła powyciągać..A ostatni kąsek pod instruktażem weta wyciągnęłam osobście!
klaudiafj pisze:Hej Kochana, byłam wczoraj i czytałam ale już nie miałam siły pisaćCieszę się, że już po
Za 10 dni o sprawie przypomni tylko łysy brzuszek
Ucałuj Bidulkę ode mnie <cmok>
Moli25 pisze:Kamień z serca. Dobrze ze juz po! Teraz macie małego robocopa w domuza ile sciagacie szwy? Jak to u Was z zaleceniami?
Trzymam kciuki by mała była grzeczna, teraz niech rośnie ładniezobaczysz jaka zrobi się piękna panna teraz
aannee99 pisze:Hej Kasiu
Mam nadzieję,że w nocy mogłaś się zdrzemnąć kochana i że Lolitka nie szaleje?![]()
Moja Tosia duuuuużo spała,bardzo dużo
aannee99 pisze:Lolunia,jakie ty masz piękne ubranko,do pyszczka ci w nim maleńka!!!!!![]()
![]()
Dzielna kotunia,dzielnaKasiu,ja też się martwiłam o to czy nic złego po kilku dniach nie dzieje się z ranką,
zajrzałam tam po prostu,wszystko było ok. Nie wiem jednak kochana czy jeżeli zdejmiesz na chwilę jej kaftanik,to czy ona da się później w niego zapakować?Cieszę się,że wyniki są dobre.Niech maleńka nabiera ciałka teraz
a skąd właściwie te odwodnienie,za mało wody pije,tak?
aannee99 pisze:No właśnie,tak myślałam,że jak na chwilę ściągniesz,choć troszkę nawet,to będzie problem z założeniem go,więc nie wiem co Ci Kasiu poradzić.Mi wetka nie kazała zaglądać,ale zajrzałam po kilku dniachNiech je maleńka,na zdrówko!
sistersy25 pisze:kalair pisze:Szwy ściąga się po 10 dniach. Najlepsze, że Safi sama sobie zdążyła powyciągać..A ostatni kąsek pod instruktażem weta wyciągnęłam osobście!
Kochany Safolek, a co ktoś jej tam gmerać przy brzuszku będzie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 51 gości