Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z PNN

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 27, 2015 22:32 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Szwy ściąga się po 10 dniach. Najlepsze, że Safi sama sobie zdążyła powyciągać..A ostatni kąsek pod instruktażem weta wyciągnęłam osobście! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 28, 2015 8:43 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Hej Kochana, byłam wczoraj i czytałam ale już nie miałam siły pisać :) Cieszę się, że już po :) Za 10 dni o sprawie przypomni tylko łysy brzuszek :) Ucałuj Bidulkę ode mnie <cmok>
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 28, 2015 10:46 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

MIŁEGO DNIA :1luvu:

Obrazek
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lut 28, 2015 12:13 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Hej Kasiu

Mam nadzieję,że w nocy mogłaś się zdrzemnąć kochana i że Lolitka nie szaleje? :201461
Moja Tosia duuuuużo spała,bardzo dużo :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lut 28, 2015 13:33 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Cześć dziewczynki :piwa:

Lolcia ładnie znosi zabieg, dzisiaj zachowuje się jakby nic kompletnie jej nie dolegało :ryk: Pilnowałam ją do 5 rano, żeby gdzieś nie skoczyła, zasnęła w transporterze, a jak się obudziłam to była przytulona do mnie na łóżku 8O

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mój predatorek :1luvu:

Jeśli chodzi o zalecenia - Lolka ma szwy rozpuszczalne także pomijamy ściąganie szwów ( celowo tak zrobiono, ze wzgl na jej charakterek w trakcie jakiegokolwiek zabiegu :ryk: :ok: ), przez 3 dni przeciwbólowce, wcoraj jeszcze jak nie była o końca wybudzona dostała zastrzyk przeciwbólowy, antybiotyk i obcięto jej pazurki :piwa:
Jeśli chodzi o morfologie, to wszystko super, nerki bardzo ładne ( o to najbardziej mi chodziło), jedynie odwodniona silnie jest, ale kroplówką nawodniliśmy, także jest super :ok:

Jeśli chodzi o dziadeczków, Oskar Lolci nie zaczepia teraz, za to Rudek leży cały czas przy niej, chyba cuje, że ją coś pobolewa 8O

Jeśli chodzi o Loli jedzenie wczorajsze, to nie wymiotowała, a apetyt miała straszny 8O Musiałam przed nią póżniej już wszystko pochować, bo mimo wszystko bałam się jej aż takiej ilości jedzonka podawać 8O
Ostatnio edytowano Sob lut 28, 2015 14:43 przez sistersy25, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob lut 28, 2015 14:06 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

dubel
Ostatnio edytowano Sob lut 28, 2015 14:26 przez sistersy25, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 14:26 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

kalair pisze:Szwy ściąga się po 10 dniach. Najlepsze, że Safi sama sobie zdążyła powyciągać..A ostatni kąsek pod instruktażem weta wyciągnęłam osobście! :mrgreen:

:ryk: Kochany Safolek, a co ktoś jej tam gmerać przy brzuszku będzie :ryk: :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 14:30 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

klaudiafj pisze:Hej Kochana, byłam wczoraj i czytałam ale już nie miałam siły pisać :) Cieszę się, że już po :) Za 10 dni o sprawie przypomni tylko łysy brzuszek :) Ucałuj Bidulkę ode mnie <cmok>

Klauduś ucałuje :piwa: Właśnie muszę do szwów pozaglądać, ale jak to zrobić nie mam pojęcia 8O Myśle, że nic nie dobrego tam się nie dzieje, bo kupałki i siku zaliczone ażż nad to, a i apetyt wyjątkowo dobry ma 8O
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 14:32 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Moli25 pisze:Kamień z serca. Dobrze ze juz po! Teraz macie małego robocopa w domu :ryk: za ile sciagacie szwy? Jak to u Was z zaleceniami?

Trzymam kciuki by mała była grzeczna, teraz niech rośnie ładnie :1luvu: zobaczysz jaka zrobi się piękna panna teraz :1luvu:

Martuś, grzeczna jest :piwa: wczoraj w nocy bbyła bardzo zła, i zdarzyło jej się ostrzegawczo syknąć :ryk: Teraz leży na pleckach i bawi się piłką :piwa:
Mam nadzieję, że nadrobimy teraz kilogramów po sterylce, bo w szoku byłam przy jej ważeniu 8O Jedyne poiceszenie to to, że moja waga zawyża :ryk: :ok:

aannee99 pisze:Hej Kasiu

Mam nadzieję,że w nocy mogłaś się zdrzemnąć kochana i że Lolitka nie szaleje? :201461
Moja Tosia duuuuużo spała,bardzo dużo :)

Aniu Lolka właśnie nie spała :ryk: Tak jej sie włączyła nauka chodzenia w kaftaniku, że jak pełzała nie mogłam jej dogonić :ryk: Ale zaczyna ładnie chodzić, może jutro się już przyzwyczai do ubrannka :piwa: Popłakiwała troszkę, zdarzyło jej się syknąć w nerwie, ale dzisiaj jest juz ok :piwa:

Monika- dziękuje i wzajemnie miłeego :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 14:45 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Lolunia,jakie ty masz piękne ubranko,do pyszczka ci w nim maleńka!!!!! <3 :D
Dzielna kotunia,dzielna :) Kasiu,ja też się martwiłam o to czy nic złego po kilku dniach nie dzieje się z ranką,
zajrzałam tam po prostu,wszystko było ok. Nie wiem jednak kochana czy jeżeli zdejmiesz na chwilę jej kaftanik,to czy ona da się później w niego zapakować? :) Cieszę się,że wyniki są dobre.Niech maleńka nabiera ciałka teraz :201461 a skąd właściwie te odwodnienie,za mało wody pije,tak?
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 28, 2015 14:51 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

aannee99 pisze:Lolunia,jakie ty masz piękne ubranko,do pyszczka ci w nim maleńka!!!!! <3 :D
Dzielna kotunia,dzielna :) Kasiu,ja też się martwiłam o to czy nic złego po kilku dniach nie dzieje się z ranką,
zajrzałam tam po prostu,wszystko było ok. Nie wiem jednak kochana czy jeżeli zdejmiesz na chwilę jej kaftanik,to czy ona da się później w niego zapakować? :) Cieszę się,że wyniki są dobre.Niech maleńka nabiera ciałka teraz :201461 a skąd właściwie te odwodnienie,za mało wody pije,tak?

Dziękuje ciociu :) Mama mi też mówi, że mam śliczne ubranko , ale ja go nie lubie :placz:

Aniu, własnie jak jej ściągne kaftanik to w życiu mi się nie da w niego spowrotem zapiąć 8O Mam zalecenie codziennego przeglądu szwów, i tak się zastanawiam jakim cudem mam to zrobić 8O
No teraz to na pewno ciałka nabierze, od wczoraj ma straszny apetyt malizna, dzisiaj z samego rana na raz zjadla 200g karmy mokrej, suche cały czas przegryza i dalej jej mało 8O
Odwodnienie - wet powiedział, że dla tego że nic nie jadła przed sterylką ( nakarmiłam ja o 2 w nocy, rano pilnowałam by nic nie jadła, a o godzinie 11 usłyszałam jak coś przegryza- malizna sobie wygrzebała chrupka z leżonka dziadeczków 8O ) i mało pije ogółem, także musi zacząć pić więcej :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 14:53 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

No właśnie,tak myślałam,że jak na chwilę ściągniesz,choć troszkę nawet,to będzie problem z założeniem go,więc nie wiem co Ci Kasiu poradzić.Mi wetka nie kazała zaglądać,ale zajrzałam po kilku dniach ;) Niech je maleńka,na zdrówko! :201461
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 28, 2015 14:56 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

aannee99 pisze:No właśnie,tak myślałam,że jak na chwilę ściągniesz,choć troszkę nawet,to będzie problem z założeniem go,więc nie wiem co Ci Kasiu poradzić.Mi wetka nie kazała zaglądać,ale zajrzałam po kilku dniach ;) Niech je maleńka,na zdrówko! :201461

Aniu, mam taki plan że jak mała przyśnie to tak lekko kaftanik przy nodze odchyle i zaglądne jak to tam wygląda :ryk: Moze się w taki sposób uda 8O :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Sob lut 28, 2015 14:56 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

Mój Ty Panie
Jaki Ty masz złotko piękny kubraczek :1luvu:
Bądź grzeczna panienko, nie krzycz na mamę :D
Ciesze się ze miałaś full opcje wykupiona, pedicure, manicure, wodę Ci serduszko podawali- a Ty jeszcze szczekasz szczeniaku mały :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 28, 2015 15:04 Re: Kochane byłe biedy-OSKAR , LOLA i RUDEK <3- walczymy z P

sistersy25 pisze:
kalair pisze:Szwy ściąga się po 10 dniach. Najlepsze, że Safi sama sobie zdążyła powyciągać..A ostatni kąsek pod instruktażem weta wyciągnęłam osobście! :mrgreen:

:ryk: Kochany Safolek, a co ktoś jej tam gmerać przy brzuszku będzie :ryk: :ok:

:lol: :lol:
Niom, zwłaszcza, że dwa razy była szyta, bo się rozpruła. :mrgreen:

Jak Lolusia śliczne wygląda w tym kubraczku kwiatowym! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]