Moi drodzy - bardzo dziękuję za życzenia na WASZE ręce składam najlepsze życzenia - aby spełniły się wszystkie wasze marzenia i .... wszystko bo marzenia powinny się spełniać
bardzo przepraszam, że was zaniedbywałam ale koniec roku to u mnie w pracy straszny zapierdziel i po powrocie nieraz nie mam ochoty na włączanie kompa
koteczki pozdrawiają Noworocznie
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy
odwiedził mnie Kuba z Ewcią - jestem szczęśliwa, że dzięki temu forum poznałam tylu wspaniałych ludzi ale jak się ich poznaje "na żywo" TO JEST TO !!!!!!!
Ewcia z Kubą spędzali z nami sylwestra i mam nadzieję, że są tak samo z niego zadowoleni jak my
świetnie się bawiliśmy w doborowym towarzystwie i chciałabym to powtórzyć - zdjęcia będą później jak uruchomię fotosika, poza sylwkiem też fajnie było ale całość psuł fakt, że musiałam chodzić do pracy no i pogoda sporo zostawiała do życzenia
Kubuś obdarował Podwórkowce całą górą karmy:
Dziękuję Ci Kubo
my też dostaliśmy górę wspaniałych prezentów - ale nie będę się chwalić
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy
Ofelia jest żarłoczna, jak widzi albo czuje smakołyki to nie odpuści. Żre do oporu, a później produkuje drób ozdobny. Wszystko trzeba przed nią chować. Cwaniara już dawno wypatrzyła, gdzie chowam smakołyki i teraz siada pod tą szafką, patrzy na mnie wymownie i czeka. A mięso w misce oczywiście nieruszone