Perełkowo 9: Perełka, Chester, Śnieżuś. Puszynka za TM [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 06, 2014 12:43 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Widzę, że tu też pracowita sobota :D
Ja właśnie kończę ostatnie pranie, kuwetki wyszorowane, jeszcze mi tylko obiad został... ;)

Rudości to moje ulubione kolory, to pewnie już wiecie.
Chociaż ostatnio zdecydowałam się stopniowo rozjaśniać... teraz mam taki miedziany, karmelowy blond.
Następny razem mają wyjść jeszcze jaśniejsze... zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Ania, super Ci w grzywce :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 06, 2014 15:15 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

no i Madzia nie napisałam co jeszcze dziś zrobiła...

A nowy kolor super!!!

mnie nienajlepiej w tego typu odcieniach, raczej ciemniejszych a nawet w czarnym ;)
ja za to dziś byłam u fryzjerki ponieważ sama bym nie dała rady obciąć swoich krótkich włosów z tyłu ;)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Sob wrz 06, 2014 16:33 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Oooo widzę, że robiłaś Paprika :) Bardziej czerwona wychodzi, intensywniejsza. I pięknie się błyszczy. Ja co prawda jestem wielbicielką koloru Mango, Paprika by mi nie pasowała. A z grzywką, to tak jak mówi Ania - trzeba się namęczyć, żeby była taka ładna. Ja kiedyś miałam fryzurę dziewczynki z "Leona Zawodowca" - właśnie z taką grzyweczką. Ale ile się namęczyłam, żeby ta grzywka się prosto układała :roll:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob wrz 06, 2014 19:56 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Hej, wróciłam od rodziców.

Jasio mnie podrapał, pies ubrudził, a ja jestem zmęczona.
Tak, zrobiłam sobie grzywkę... mam nadzieję, że nie zbłaźniłam się tym i w pracy mnie nie wyśmieją (już dzisiaj niektórzy wyśmiali).
Idę się położyć :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob wrz 06, 2014 19:59 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Madzia, pisałam Ci, że wg. mnie grzywka bardzo Ci pasuje, a jak ktoś się śmieje i będzie śmiał, to miej to w poważaniu - serio. Generalnie wiadomo jak to jest - najważniejsze abyś Ty czuła się w tej grzywce dobrze. Początki z grzywką ( jak ze wszystkim innym ) są trochę 'trudne', trzeba się po prostu przyzwyczaić. Naprawdę bardzo fajnie wyglądasz, głowa do góry Madziś <3 <3 <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob wrz 06, 2014 20:06 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

mag828 pisze:no i Madzia nie napisałam co jeszcze dziś zrobiła...

A nowy kolor super!!!

mnie nienajlepiej w tego typu odcieniach, raczej ciemniejszych a nawet w czarnym ;)
ja za to dziś byłam u fryzjerki ponieważ sama bym nie dała rady obciąć swoich krótkich włosów z tyłu ;)

Ooo,widzę same zmiany w fryzurkach
Ja ostatnio przedwczoraj zrobiłam sobie małe ciach końcówek,przy świetle dziennym kiedys na przystanku czekając na autobus dojrzałam ile mam porozdwajanych 8O 8O
Madź znaczy się,Ty masz jeszcze krótsze futerko niż co ostatnio się widziałysmy ? 8O dla mnie to już było króciutkie
aannee99 nie widziałam CIę wcześniej,ale podoba mi się Twoja fryzurka,fajosko masz grzyweczkę
Ja z kolei takiej krótkiej nie moge nmieć,bo bym musiała codziennie ją myć i układać,bo tak to mam taka przyklapniętą,jakby mi Mycha z patelni zasadziła za mało pieszczot :mrgreen:
Annaa eee,ładne masz włosy przeca,co Ty byś chciała robić ?
A druga Madzia niech zdjęcia wstawia ufarbowanej siebie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 07, 2014 7:11 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

pożdrafiamy
Obrazek

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Nie wrz 07, 2014 10:23 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Bry!
U nas gorąco, prawie 30 stopni. Kociaki brykają od rana a Perełce dodatkowo dziób się nie zamyka, co chwilę wydaje z siebie krótkie gruchanie albo rozdzierające "AAAAUUU!" i w ogóle jakaś taka jest rozbryka. Przy zabawie kilka razy osyczała Chestera, a teraz siedzi na łóżku i gada.

Spilett

Post » Nie wrz 07, 2014 10:45 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Poka grzywkę! Ja chcę zobaczyć!!!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie wrz 07, 2014 13:03 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

:P

:ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Pon wrz 08, 2014 5:26 przez Spilett, łącznie edytowano 1 raz

Spilett

Post » Nie wrz 07, 2014 13:15 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Ladnie :-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie wrz 07, 2014 13:17 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Myszolandia pisze:
mag828 pisze:no i Madzia nie napisałam co jeszcze dziś zrobiła...

A nowy kolor super!!!

Ooo,widzę same zmiany w fryzurkach
Ja ostatnio przedwczoraj zrobiłam sobie małe ciach końcówek,przy świetle dziennym kiedys na przystanku czekając na autobus dojrzałam ile mam porozdwajanych 8O 8O
Madź znaczy się,Ty masz jeszcze krótsze futerko niż co ostatnio się widziałysmy ? 8O dla mnie to już było króciutkie
aannee99 nie widziałam CIę wcześniej,ale podoba mi się Twoja fryzurka,fajosko masz grzyweczkę
Ja z kolei takiej krótkiej nie moge nmieć,bo bym musiała codziennie ją myć i układać,bo tak to mam taka przyklapniętą,jakby mi Mycha z patelni zasadziła za mało pieszczot :mrgreen:
Annaa eee,ładne masz włosy przeca,co Ty byś chciała robić ?
A druga Madzia niech zdjęcia wstawia ufarbowanej siebie :ok: :ok: :ok:

Dziękuję :oops: :)

Madziu, super wyglądasz, naprawdę!! :) :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie wrz 07, 2014 13:48 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

Madzia wygladasz ekstra! bardzo Ci pasuje grzywka! :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie wrz 07, 2014 13:55 Re: Perełkowo 9: Perełka, Chester, chomisie. Perłester str.

jaka słodka Madzia :)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

[poprzednia][następna]