Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Milena chyba powiem Tobie "Witaj Siostro"![]()
vanesia1 pisze:NatjaSNB pisze:Ania, chyba gdzieś tu u kogoś w sygnaturce przeczytałam, że nie zmienisz świata dla wszystkich kotów, ale dla jednego kota możesz zmienić świat. I Ty już to zrobiłaś adoptując Tosię.
Ale to jest za mało..gdybym tyko mogła, gdybym tylko miała większe mieszkanie...ale nie mam
taka złośliwość losu. A ludzie mają wielkie, wypasione domy i nawet nie pomyślą, żeby przygarnąć choć jedno zwierzę. Dlaczego zawsze musi być tak niesprawiedliwie
ab. pisze:Ja chce schudnąć, ale nie robiąc nic i jedząc dużo
Blodka pisze:A ja mam wagę kompletnie gdzieś. Nawet wagi nie mam w domu hihihih:)
Póki co mam rozmiar 38 który utrzymuje mi się pomimo zaniedbań non stop, żrę jak dzika wszystko , zacznę się martwić jak fałdki po bokach będą mi się robić.
Co do sportu jakiegokolwiek jestem śmierdzącym leniem i nie uznaję żadnej formy aktywnie spędzanego wolnego czasu. Koc, film,kotna brzuchu, sen, książka-tak się regeneruję. Wyciągnąć mnie na jakikolwiek bieg, spacer po górach, rower, aerobik itp graniczy z cudem, a dla mnie to najgorsza pokuta i karaW szkole mogłam mieć 365 dni okres i ciągle zwolnienie na w-fach, ściemniałam jak mogłam byleby nie ćwiczyć. I jakoś żyję
![]()
Ale to mój styl życia którego nie narzucam innym , a osoby które ćwiczą, pływają, tańczą i biegają podziwiam i szanuję.
Milena_MK pisze:Masakra, ja mam dzisiaj doła jeśli chodzi o figurę, a tu złapałam jeszcze większego, jak czhytam, że Ania była na zumbie i body shapeNienawidzę ćwiczyć! Na zumbę kiedyś chodziłam z nudów, ale i to mi się znudziło... Czemu nie można być chudym ot tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości