Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:tak. cztery kolka plus impreza.na pewno sie ucieszy i twe matczyne serce tez.
kotkins pisze:Ekspres to mój ulubiony przyjaciel poranny.
Idę do kuchni dać kociarstwu śniadanko, wciskam guzik...i po 3 minutach mam kubek aromatycznej PRAWDZIWEJ kawy.
Neigh pisze:Moj TZ mi przez ramię podpowiada, ze on ma bardzo miłe wspomnienia ze straży miejskiej. Bardzo miły pan dał mu 50 zł mandatu i generalnie Tztowi się podobało.
Neigh pisze:Kawa była sterylizowana na Tarchominie na Śreniawitów ( nie widzę powodu, żeby to ukrywać. ). Sterylka wykonana b. dobrze, ale w załączniu dostalismy pp. Po prostu sterylizuje się tam koty dzikie, ale widać nie dezynfekuje klatek. Nauczka zapamiętana na całe życie.
Nie sterylizuję kotów nieszczepionych, chyba że sytuacja podbramkowa vide Amelka.
Rapsodio DZIEKI wstrzymaj się jednak parę dni.
a. wywieszam jutro ogłoszenia, bo mi tak religia nakazuje. Może ktoś jednak za tym kotem płacze. Nawet zapchlona nie jest.......Wypadki chodza po ludziach.
b. jak się właściel nie znajdzie najpierw zaszczepie, a potem będę myśleć o sterylce.
Neigh pisze:Moj TZ mi przez ramię podpowiada, ze on ma bardzo miłe wspomnienia ze straży miejskiej. Bardzo miły pan dał mu 50 zł mandatu i generalnie Tztowi się podobało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1389 gości