Caragh pisze:MaryLux pisze:Dla jakiego dobra, Ciociu? Kuj to przykrość, a nie dobro!
No, ale to co jest w strzykawce ma Ci przecież pomóc...?
To niechby pomogło raz na zawsze, a nie tak, że znowu po paru dniach kujać trzeba!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:MaryLux pisze:Dla jakiego dobra, Ciociu? Kuj to przykrość, a nie dobro!
No, ale to co jest w strzykawce ma Ci przecież pomóc...?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:MaryLux pisze:Ale poza tym pozwala, żeby wet mnie kujał
Ale to dla Twojego dobra...
Dla jakiego dobra, Ciociu? Kuj to przykrość, a nie dobro!
a wiesz ,że Toficzek woli kuj niz tabletkę?
dziwny kotek
MaryLux pisze:To niechby pomogło raz na zawsze, a nie tak, że znowu po paru dniach kujać trzeba!![]()
Caragh pisze:MaryLux pisze:To niechby pomogło raz na zawsze, a nie tak, że znowu po paru dniach kujać trzeba!![]()
Mogłoby Inuś... Niestety coś nie chce
MaryLux pisze:Caragh pisze:MaryLux pisze:To niechby pomogło raz na zawsze, a nie tak, że znowu po paru dniach kujać trzeba!![]()
Dlaczegoooo?
MaryLux pisze:Dlaczegoooo?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:MaryLux pisze:To niechby pomogło raz na zawsze, a nie tak, że znowu po paru dniach kujać trzeba!![]()
Dlaczegoooo?
a może to wety niedobre?
Caragh pisze:MaryLux pisze:Dlaczegoooo?
Nie wiem. Dużej pytałaś?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:MaryLux pisze:To niechby pomogło raz na zawsze, a nie tak, że znowu po paru dniach kujać trzeba!![]()
Dlaczegoooo?
a może to wety niedobre?
To zabić te wety!
Lilka Mrau pisze:Ja muszę Złosia zabrać na kuja:/ Bo czas najwyższy na szczepienia, teoretycznie powinnam to zrobić pod koniec sierpnia ale z funduszami niestety bieda:/
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:
Dlaczegoooo?
a może to wety niedobre?
To zabić te wety!
nieeeeee![]()
wymienić
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Ja muszę Złosia zabrać na kuja:/ Bo czas najwyższy na szczepienia, teoretycznie powinnam to zrobić pod koniec sierpnia ale z funduszami niestety bieda:/
Szczęściara z Ciebie! Bo możesz zaszczepić. Inambina nie szczepionkę dostaje...
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Ja muszę Złosia zabrać na kuja:/ Bo czas najwyższy na szczepienia, teoretycznie powinnam to zrobić pod koniec sierpnia ale z funduszami niestety bieda:/
na jakiegos grzyba te zastrzyki?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Ja muszę Złosia zabrać na kuja:/ Bo czas najwyższy na szczepienia, teoretycznie powinnam to zrobić pod koniec sierpnia ale z funduszami niestety bieda:/
na jakiegos grzyba te zastrzyki?
Na drożdżaka... I nerki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 104 gości