Matko jak ona traktorzyła

Ciekawe co u niej słychać tak dawno nie maiłam kontaktu z domku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Tofi głośniej mruczy od Kubusia, ale najgłośniej mruczała tri którą lata temu wy adoptowałam do Wawy.
Matko jak ona traktorzyłai barankowała. Mogła człowieka udusić z miłości, tak bardzo była proludzka.
Miraclle pisze:Tofi głośniej mruczy od Kubusia, ale najgłośniej mruczała tri którą lata temu wy adoptowałam do Wawy.
Matko jak ona traktorzyłai barankowała. Mogła człowieka udusić z miłości, tak bardzo była proludzka.
mir.ka pisze:Miraclle pisze:Tofi głośniej mruczy od Kubusia, ale najgłośniej mruczała tri którą lata temu wy adoptowałam do Wawy.
przed chwila czytałam na koty.pl - dlaczego koty barankują
mir.ka pisze:mówią tym - kocham cię
mir.ka pisze:mówią tym - kocham cię
shira3 pisze:mir.ka pisze:mówią tym - kocham cię
Raczej zaznaczają swoją własność
shira3 pisze:Miraclle pisze:Tofi głośniej mruczy od Kubusia, ale najgłośniej mruczała tri którą lata temu wy adoptowałam do Wawy.
Może tri tak mają. Moja Pyśka traktorzy jak Ursusprzy niej Ruduś to tylko ciut mrunia
MonikaMroz pisze:Basia ja na maila czekam i czekam i czekam . . . . . . .
Wszystko ok u Ciebie ???
Zwierzorki ok ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 406 gości