Spilett pisze:Jestem! Znalazłam!
Wątka musiałam odgrzebać dopiero w dziale Nasze Koty, bo w 3 stronach nowych postów nie było, a szukałam uważnie.
No, ale jestem i już nie zniknę.
detektyw Spilett nadszedłszy

Bry bry Brygadiero

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wątka musiałam odgrzebać dopiero w dziale Nasze Koty, bo w 3 stronach nowych postów nie było, a szukałam uważnie.
MonikaMroz pisze:Hurra jutro wystawa
Musze naładować akumulatory do aparatu. Może jakieś fotki cyknę. Jutro będę uprzywilejowana bo będę z tej drugiej strony klatki choć nie omieszkam polatać i pooglądać inne koty
Doda_ pisze:czekam na zdjęcia![]()
ja karmy i akcesoria zamawiałam zawsze na telekarma.pl ale widzę że u nich coraz częściej brakuje towarów. Nie ma Brit 8 kg, ani z kurczaka ani łosos czy inne smaki . . puszki Animonda 400 g też braki . .![]()
a na wystawe który kociak jeździ ?
Myszolandia pisze:MonikaMroz pisze:Hurra jutro wystawa
Musze naładować akumulatory do aparatu. Może jakieś fotki cyknę. Jutro będę uprzywilejowana bo będę z tej drugiej strony klatki choć nie omieszkam polatać i pooglądać inne koty
Mówisz o skierniewickiej wystawie Moń?
jak tak,to ,zebym ja miała z kim jechać obciągiem,byśmy się nawet zobaczyły
Trufelia pisze:;) cześć Monia i dziewczynki
Myszolandia pisze:Bry bry Brygadiero
mir.ka pisze:czekam niecierpliwie na fotorelacje
Milena_MK pisze:Hej Monia, kciukasy za koty Twojej koleżankiMam nadzieję, że zdasz nam fotorelację!
Dziękuję kochana za link, nigdy nie korzystałam z tego sklepu, ale chyba zacznę, bo widzę, że mają bardzo duży wybór !
Spilett pisze:A ja jak już jestem to domagam się fotek z wystawy!
Miraclle pisze:Witaj Moniczko![]()
![]()
Doda_ pisze:no i gdzie te foto ? ? ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1350 gości