Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Ciociu!
Duża mnie wymiziała i wycałowała...po oczkach i czółku...nadstawiłem jeszcze łapki do całowania, ale duża się cosik wzdrygła , więc całowanko po łapciach odpuściłem...
Twój Żuczuś
MonikaMroz pisze:U nas tez nie do wytrzymania. W sumie tez mam wentylator. idę włączyć
AnnAArczyK pisze:Ciociu:)
Z piłeczki się cieszę bardzo, bardzo i nie straszny mi upał, teraz też się bawię, tylko troszkę ją już poobgryzałem, ale swojej kanapki jeszcze nie nadgryzłem![]()
Twój Żuczulek:)
AnnAArczyK pisze:Mój kochany Cudaczek![]()
Po remoncie w jego pomieszczeniu, wymyślił, że mu nie "pasuje" nowy koszyk do spania, więc gdy oddałam z powrotem jego biały a "nowy" wrócił do łazienki na pralkę:) to dzisiaj kocio stwierdził, że na pralce to może być, i już mu "pasuje"![]()
Spał w nim, aż mruczał, choć faktycznie koszyczek przyciasnawy...![]()
I chyba było mu za ciasno, bo wyszedł i położył się obok:)
Dwaj przyjaciele:)
Lunce było dzisiaj za gorąco, co chwilę wpadała do domu poleżeć sobie na chłodnych kaflach:)
Kropka też się ukryła przed słoneczkiem:)
Kacperek przespał cały dzień w sypialni pod łóżkiem, wieczorkiem troszkę posiedział na tarasie, a teraz podjada chrupki:)
EVA2406 pisze:AnnAArczyK pisze:
Chyba mogę już powiedzieć.
Mam pięć kotów![]()
![]()
Cztery swoje i jednego sublokatora![]()
![]()
I tutaj mogę przytoczyć temat wątka jaaany![]()
"Bo koty muszą być...no, bez przesady, ile?"![]()
![]()
quote]
Jak to ile......? Jak najwięcej![]()
![]()
Obyś nie wypowiedziała w złą godzinę![]()
![]()
Witaj Ewo
Caragh pisze:AnnAArczyK pisze:Ciociu:)
Z piłeczki się cieszę bardzo, bardzo i nie straszny mi upał, teraz też się bawię, tylko troszkę ją już poobgryzałem, ale swojej kanapki jeszcze nie nadgryzłem![]()
Twój Żuczulek:)
![]()
Słodziaku, to się pewnie Duża cieszy, co?
halinka1403 pisze:Ale cudności![]()
![]()
Idylla
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 36 gości