MalgWroclaw pisze:... na tapczaniku.
Nie - na kocyku!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Właśnie wieszałam wypraną pościel. Od tego różowego aż mi się w głowie zakręciłobo wszystko co wyjmowałam z pralki było różowe.
Pościel była nowa i pierwszy raz prana - nie wiedziałam że tak strasznie farbuje!!!Teraz do kompletu mam różowe prześcieradło i różowy ręczniczek i wzbogaciłam się o różowy podkoszulek.![]()
![]()
![]()
No cóż![]()
![]()
wszystko mam różowe - dobrze że chociaż lubię różowy bo inaczej bym się na siebie wściekła
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Do wieczorka ją wyprowadzę z tej wanny.
A w misce po harcersku to nie łaska?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Właśnie wieszałam wypraną pościel. Od tego różowego aż mi się w głowie zakręciłobo wszystko co wyjmowałam z pralki było różowe.
Pościel była nowa i pierwszy raz prana - nie wiedziałam że tak strasznie farbuje!!!Teraz do kompletu mam różowe prześcieradło i różowy ręczniczek i wzbogaciłam się o różowy podkoszulek.![]()
![]()
![]()
No cóż![]()
![]()
wszystko mam różowe - dobrze że chociaż lubię różowy bo inaczej bym się na siebie wściekła
![]()
![]()
![]()
![]()
A czy masz też różowe okulary?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Do wieczorka ją wyprowadzę z tej wanny.
A jak mi się doopka nie zmieści?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Właśnie wieszałam wypraną pościel. Od tego różowego aż mi się w głowie zakręciłobo wszystko co wyjmowałam z pralki było różowe.
![]()
![]()
No cóż![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak patrzę na koty to zawsze!!!!![]()
![]()
![]()
Sihaja pisze:Ale dziewczyny mają wygodnie na balkonikuFajnie się wygrzewały, szkoda, że moje nie mogły - gdy najładniejsze słońce, to ja w pracy siedzę
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Do wieczorka ją wyprowadzę z tej wanny.
A jak mi się doopka nie zmieści?
Trzeba umieć sobie radzić - rzekł góral zawiązując buta dżdżownicą
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Właśnie wieszałam wypraną pościel. Od tego różowego aż mi się w głowie zakręciłobo wszystko co wyjmowałam z pralki było różowe.
![]()
![]()
No cóż![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak patrzę na koty to zawsze!!!!![]()
![]()
![]()
No widzisz, tę pościel to masz do kompletu z okularami
Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Ale dziewczyny mają wygodnie na balkonikuFajnie się wygrzewały, szkoda, że moje nie mogły - gdy najładniejsze słońce, to ja w pracy siedzę
Masz osiatkowany - nie możesz im zostawić otwartego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1441 gości