Koszyczek z kocimi pisankami jest przecudny

Kacperek jest cudny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:droga kochana Iwonkow tym konkursie już jest głosowanie i trwa tylko do czwartku do północy, moje skromne dwa duety też są, po cichu liczyłam, że któryś duet wygra kolejne posłanko
a tu doopa...posłanek nie ma
i nawet nie wiem jaka jest nagroda za ostatnie zaszczytne miejsce
puszatek pisze:cześć![]()
byłam u mojej Mamy bo miała wczoraj iść z własnej i nieprzymuszonej woli do szpitala a że ją nie przyjęli bo jest za zdrowa na szpital to przeżywa depresję![]()
posłanko dostał miś Belfaścik za pierwsze miejsce w ostatnim konkursie od Cioci Thorkatt
Iwonami pisze:puszatek pisze:cześć![]()
byłam u mojej Mamy bo miała wczoraj iść z własnej i nieprzymuszonej woli do szpitala a że ją nie przyjęli bo jest za zdrowa na szpital to przeżywa depresję![]()
posłanko dostał miś Belfaścik za pierwsze miejsce w ostatnim konkursie od Cioci Thorkatt
Niedobrze, moje nie mają szans na pierwsze miejsce, będzie pewnie kartka z Chile ...
puszatek pisze:już nie ma duetu bez punktów...![]()
![]()
Tosia i Ryś są cały czas w czołówce
BOZENAZWISNIEWA pisze:Witaj Basiu,melduje,ze Winterek przytył sporaśno,wygląda tak:"a co za nowy kot?"-Wet był bardzo zaskoczony,z wrażenia nam mało policzył za wizytęMały dzisiaj dostał odrobaczacz...za kilka dni go szczepniemy i za jakis czas jedzie na stolice,chyba ,że znajde mu DS na miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05, Silverblue i 45 gości