Moderator: Estraven
Betaka pisze:Czołem Kretkowo!
Jak tam Wasz Krasnal?
Sorry Bożenko.
agusialublin pisze:Karolek(ona) pisze:Dobry
Karolkowa, ja Cię prosze z całego serca, błagam wręcz, przesyłaj takie fotki codziennie. Nic mi nie porwaia humoru jak one![]()
To nic że jest dzis zimno, że pada deszcz, ze nie wiem co dzisiaj ze sobą zrobić chociaz musze posprzątac kuchnie, pojechać do lekarza że nic mi się nie che. Ale jak zobaczyłam ten obrazek świat stał sie od razu piękniejszy![]()
Proszę, wysyłaj te fotki codziennie![]()
anulka111 pisze:Mam l4 ,kaszle ,prycham-a i tak wolalabym byc w pracy -wniosek l4 nie dla mnie
agusialublin pisze:Kalair, Ty to mi humor poprawiłas![]()
Wojowników już nie ma
kalair pisze:agusialublin pisze:Kalair, Ty to mi humor poprawiłas![]()
Wojowników już nie ma
A czemuż to nie ma??![]()
Czym Ci poprawiłam humorek?
agusialublin pisze:To ja z chęcią wpadnę na zupkę![]()
Tak z lublina do Ciebie to na noc powinnam zdążyć
agusialublin pisze:kalair pisze:agusialublin pisze:Kalair, Ty to mi humor poprawiłas![]()
Wojowników już nie ma
A czemuż to nie ma??![]()
Czym Ci poprawiłam humorek?
A to sobie tamten wątek poczytaj
Zupka grzybowa mniammmmmmm,kalair pisze:KOPIĄ NAM!!! RATUNKU!![]()
![]()
Na razie od strony furtki. Przejście jest, łaskawie zostawili kawałeczek wąski, żeby można było wejść do domu.![]()
Jejusiu, jak szłam do domu, już daleka widzę zwały ziemi, aż mnie zmroziło, ale do ogródka z naszej strony na szczęście nie doszli jeszcze!Cisza siem zrobiła, mają przerwę obiadową chyba..
![]()
Ugotowałam zupkę grzybową i się będziemy zajadać!
anulka111 pisze:Zupka grzybowa mniammmmmmm,kalair pisze:KOPIĄ NAM!!! RATUNKU!![]()
![]()
Na razie od strony furtki. Przejście jest, łaskawie zostawili kawałeczek wąski, żeby można było wejść do domu.![]()
Jejusiu, jak szłam do domu, już daleka widzę zwały ziemi, aż mnie zmroziło, ale do ogródka z naszej strony na szczęście nie doszli jeszcze!Cisza siem zrobiła, mają przerwę obiadową chyba..
![]()
Ugotowałam zupkę grzybową i się będziemy zajadać!
kopanie ble-krzak forsycji mi kopaniem zniszczyli w lato
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 47 gości