Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Pusiu uważaj ,bo ślisko...Jak nie musisz ,to siedź w domku i baw się z kotkami...
puszatek pisze:kocurzyca41 pisze:Pusiu uważaj ,bo ślisko...Jak nie musisz ,to siedź w domku i baw się z kotkami...
i co jeszcze mogę sobie złamaćnajwyżej....................ręce
siedzę w domu
AnnAArczyK pisze:Nie mamy czasu do południa, musimy pilnować czarnuszka, więc przybiegamy wieczorkiem się ładnie przywitać,
Brywieczór![]()
Kropcia.
iwoo1 pisze:Nie martw się, ja tam też może się znajdę, to wreszcie poznamy się osobiście i będziemy rozmawiały o![]()
![]()
![]()
![]()
puszatek pisze:iwoo1 pisze:Nie martw się, ja tam też może się znajdę, to wreszcie poznamy się osobiście i będziemy rozmawiały o![]()
![]()
![]()
![]()
to całkiem miła perspektywatylko czy pozwolą nam zabrać nasze koty
![]()
najmłodsza dwójka szaleje razem za dziesięciu ale jak się naczyta o chorobach i śmierci to niech sobie szaleją...damy radę![]()
odkąd córka wyjechała, Figielek gości w moim pokoju...uszka ma już bardzo ładne i czyste więc go dopuszczam do reszty, jak mnie nie było to podniósł taki płacz, że jest samfajnie się bawi z innymi, szczególnie z malutką
![]()
puszatek pisze:AnnAArczyK pisze:Nie mamy czasu do południa, musimy pilnować czarnuszka, więc przybiegamy wieczorkiem się ładnie przywitać,
Brywieczór![]()
Kropcia.
witaj Kropeczko ze wspaniałą rodzinkązaglądam do Was codziennie i czytam o Rambo
o tobie, Kropeczko też
![]()
mam teraz w domu 10 sztuk kota więcejjak tak dalej pójdzie...oszaleję
liczę, że ktoś będzie mnie w wariatkowie odwiedzał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1362 gości