Moderator: Estraven
kotkins pisze:Futro Blusi ma tak 2,5 cm, była golona w grudniu 2012.

ewissko pisze:Jesteśmy po badaniach . Jak na kota w tym wieku i po takich przebytych chorobach wyniki w normie .
W każdy razie nie ból jest przyczyną tego zachowania.
Blusia nadal sika poza kuwetą co do innych zachowań / agresja/ nie zbliżam się .ćhciałabym zachować dwoje oczu.
tak , że za 300,zł jesteśmy w punkcie wyjścia.
Dalszych badań nie przewiduję.
Jeśli dr. Starczewski wymyśli jakiś preparat , który miałby Blusi ulatwić oddychanie , będę podawać. Tyle .
W klinice Blusia już wybudzona dała popis swych możliwość ale Pan dr. poradził sobie jednak to jest ślilny mlody mężczyzna , już nawet nie napiszę ,że sprawny bo tak za kark byłam zmuszonach chycić ją kilka razy gdy wczepiła się we mnie pazurami.
ewissko pisze:Też chcę dla niej jak najlepiej i wiem , że potrzebuje innej formy pomocy.
Tyle i tylko tyle
ewissko pisze:Dalszych badań nie przewiduję.
ewissko pisze:Nie przypisuj mi cech, których nie mam ,nie jestem pociotkiem Hitlera i kocham moje Blusidło .

kotkins pisze:Mario- nie , nie pojadę i nie pomogę albowiem robiłam to już kilka razy i teraz kolej na kogoś innego.
Na Ciebie.
Może zamiast rozliczać zrobisz WRESZCIE coś konstruktywnego i komuś POMOŻESZ???
To by była miła odmiana.
I nie - nie będę się z Tobą kłóciła na tym wątku, bo mi się nie chce.
Ewissko , oczywiście pojadę, pomogę i jeśli będzie trzeba wesprę.
Proszę trzymaj się z Blusią tego ,żeby jej nie denerwować.
Żeby nie pielęgnować na siłę.
Cieszę się ,że wyniki w miarę ok, ale co z tym noskiem?
Pomysł podawania czegoś...hmmm...nie widzę tego.
cairo pisze:...
Nie wiem jakie zwierzęta miał nieprzyjemność oglądać weterynarz, który stwierdził, że Blusia szczególnie agresywna nie jest, ale ja widząc poharataną ewissko i rzucającego się kota, którego każdy poza Ewą bał się dotknąć, stwierdzam że Blusia jest agresywna i to bardzo.
cairo pisze:... Nie znam się na wynikach i normach, może dobrze byłoby tu wstawić wyniki, żeby jeszcze raz ktoś kto się na tym zna przeanalizował wszystko i zobaczył czy na pewno nie ma się do czego przyczepić.
cairo pisze:Nie wiem jakie zwierzęta miał nieprzyjemność oglądać weterynarz, który stwierdził, że Blusia szczególnie agresywna nie jest

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości