No nie powiem ,troche im nawtykałam na tą naszą służbę zdrowia ,na to że płacimy ubezpieczenie a i tak za wszystko tylko z pieniędzmi załatwia się .Zrobiłam to grzecznie ,ale szłam podminowana bo myślałam że odprawia mnie z kwitkiem !!!!
Witajcie ,dziś z samego rana musiałam pojechać z papugiem do weta ,Maćkowi zrobił sie przy dziobie jakis ropień . Oj martwiłam sie bo papug stary ,i mógł ze straesu umrzeć . Na szczęście jest silny i zdrowy aż wet sie dziwił ze ma 18 lat i pocieszył mnie że jego nimfa żyła 25 lat !!! Wypalił wrzód zasmarował czymś niebieskim ,i jest ok . zobaczymy tylko żeby mu sie nie paprało !!!! Są u mnie moje wnuczki ,i koty sa przeszczęsliwe
Witam! Dziewczynki pojechały ,koty coś do mnie gadają ,papug ok ,farbe mam na włosach więc na razie nie moge z nimi wyjsc na balkon . A siedza pod balkonem i miałkola , zobaczyły ze sloneczko i prawie wiosna !!!!! A ja zabieram sie za sprzatanie ,bo chałupa wywrócona do góry nogami A jakie mam brudne okna ....szok
Też te okna dziś dojrzałam , w słońcu i mega kurz w domu... (niech ktoś zgasi to słońce), ja czekam ze sprzątaniem bo mi w krzyżu strzykło i muszę się podkurować Mój Maniuś też dziś sobie krótkie opalanie na balkonie uskutecznił, w słoneczku, na parapecie zewnętrznym.
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami
Witaj Monika proszę nie pisz o brudnych oknach Ja na razie odpuszczam.Poczekam aż będzie jeszcze cieplej Przez to słońce tak teraz wszystko widać kocie kłaki,kurz,pomazane okna.W pokoju ciężko będzie myć bo nie mam tu zabezpieczeń,a umyć trzy okna to jest sporo czasu.Od środka mogę od zewnątrz to się nawet boję to 10 piętro i niski parapet Jeszcze by umyć środkowe największe, sofę trzeba odsuwać
Wiecie , ze równo rok mam nie myte okna W zeszłym roku na Wielkanoc myła mi córka . Tz to tylko by mi pomazał !!!! Chyba on bedzie mnie trzymał,wejdę pomału , ostrożnie po drabinie i umyję sama !!!!Poczekam tylko niech zrobi sie trochę cieplej. mam okna z jednej strony od ulicy i jak słońce zaświeci to szyby sa białe ,mleczne nic prawie nie widać . Co na nie spojrzę w słońcu to żadne sprzatanie nie daje radości przy tych oknach !!!!!A tż sie tylko smieje ze ja umyję , spadni9e deszcz i za tydzień beda takie same , czy warto myć Ale dzis było pięknie ,w słoncu ciepło . Viola nie mam zdjęc moich kotów jak były małe ,ma je Ewa. Może jak ja poproszę to mi wysle i wtedy wstawię