Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 19:46 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Wreszcie dotarłam do domku.
Przestaje wierzyć w prognozy pogody, już któryś dzień z rzędu mówią w TVNie, że będzie ciepło - wychodzę do pracy ubrana jak na lato przystało (jakoś nie dopuszczam do siebie myśli, że lato się skończyło), a jak wracam to marznę :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 25, 2011 19:47 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No i dobiłam do 90-tki niechcący :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 25, 2011 19:49 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bianka 4 pisze:No i dobiłam do 90-tki niechcący :D

Dobry wiek!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sie 25, 2011 19:51 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bianeczka- :piwa: :piwa: :piwa: !
Ale tak poważnie to jakoś mi szybko lecą te wątki...to dobrze czy źle?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sie 25, 2011 19:57 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Bianeczka- :piwa: :piwa: :piwa: !
Ale tak poważnie to jakoś mi szybko lecą te wątki...to dobrze czy źle?

W tak miłej atmosferze, to bardzo dobrze - znaczy, że goście dobrze się u Ciebie czują i jest o czym pogadać :ok:
Bianka 4 pisze:No i dobiłam do 90-tki niechcący :D

Bardzo bym chciała, pod warunkiem że w dobrym zdrowiu :D To by znaczyło, że jestem na półmetku :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 25, 2011 19:59 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Mnie do półmetka jeszcze dwa roczki zostały :oops: .
Ale człowiek ma ponoć tyle lat, na ile się czuje...to ja mam czasem tak koło setki :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sie 25, 2011 20:01 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

no pacz Pani 8O a nie wygladasz :ryk:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Czw sie 25, 2011 20:03 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

podobno Hanka Bielicka pytana o wiek zawsze dodawała sobie ileś tam lat i cieszyła się jak jej mówili że się świetnie trzyma :D
Mnie to się czasem takie głupoty trzymają że się zastanawiam czy się aby na dwunastu nie zatrzymałam :oops:
Ostatnio edytowano Czw sie 25, 2011 20:04 przez jokototo, łącznie edytowano 1 raz
cukier krzepi

jokototo

Post » Czw sie 25, 2011 20:04 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:no pacz Pani 8O a nie wygladasz :ryk:

Witam Zosię :D !
No nie wyglądam może, bo mi od środka ta setka wyłazi :ryk: .

vip

Post » Czw sie 25, 2011 20:04 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Napisałam, że jestem na półmetku, ale tak naprawdę półmetek był 2 lata temu :oops:
Jutro idę na srebrne wesele mojej koleżanki z liceum... aż nie mogę uwierzyć, że czas tak szybko leci :roll: Generalnie jestem mało imprezowa, wolę spokojnie posiedzieć w domku z moimi gamoniami, ale tej okazji nie umiałam sobie odmówić. Dziewczyna mieszka na stałe w Paryżu i rzadko mamy okazje do spotkań, mam też nadzieję spotkania innych osób z klasy. Ostatni raz widzieliśmy się 7 lat temu.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 25, 2011 20:06 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bry wieczór.Gosiu nie wygłupiaj się.Ja tam mam nieustająco dwadzieścia..... :ryk: Tylko w krzyżu łupie i kolana strzelają. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sie 25, 2011 20:07 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:

witam
jak setka wyłazi to może ją drugą z powrotem do środka wepchnij :D
oj 8O czyżbym do alkoholizmu namawiała :roll:
cukier krzepi

jokototo

Post » Czw sie 25, 2011 20:09 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bianka 4 pisze:Napisałam, że jestem na półmetku, ale tak naprawdę półmetek był 2 lata temu :oops:
Jutro idę na srebrne wesele mojej koleżanki z liceum... aż nie mogę uwierzyć, że czas tak szybko leci :roll: Generalnie jestem mało imprezowa, wolę spokojnie posiedzieć w domku z moimi gamoniami, ale tej okazji nie umiałam sobie odmówić. Dziewczyna mieszka na stałe w Paryżu i rzadko mamy okazje do spotkań, mam też nadzieję spotkania innych osób z klasy. Ostatni raz widzieliśmy się 7 lat temu.

To bardzo przyjemna impreza ci się szykuje :piwa:
Ja też nie imprezowa, chociaż ktoś mnie ostatnio na dyskotekę chciał wyciągnąć :ryk: .
Ale czasem żałuję, że nie mam kontaktu ze swoimi znajomymi ze szkoły,nawet nie wiem, co kto teraz robi.
Tak się jakoś to wszystko pourywało, drogi się rozeszły...

vip

Post » Czw sie 25, 2011 20:10 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kocurzyca41 pisze:Bry wieczór.Gosiu nie wygłupiaj się.Ja tam mam nieustająco dwadzieścia..... :ryk: Tylko w krzyżu łupie i kolana strzelają. :mrgreen:

Bry, Reniu :D .
No nie, ta setka to tylko czasami...też mam dwadzieścia...z vatem :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Czw sie 25, 2011 20:12 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:
vip0 pisze:

witam
jak setka wyłazi to może ją drugą z powrotem do środka wepchnij :D
oj 8O czyżbym do alkoholizmu namawiała :roll:

A namawiaj, Zosiu, ja abstynent całkowity...
Jedyne procenty jakich używam, to te w syropie na kaszel albo w kroplach na żołądek :ryk: .

vip

[poprzednia][następna]