Straszne A najgorsze jest to, że najprostsza alternatywa - sterylizacje i kastracje - jest ciągle w wielu przypadkach tematem tabu i agresji Ech, człowieku - istoto (niby) myśląca ...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jutro będzie prawie 10 stopni ciepła, rano popada, po południu dość silny wiatr. A dzisiaj łepek mnie boli. Mam wielką ochotę położyć się z kiciami. Przyszła paczka z zoologa. Będziemy mieli krytą kuwetę. Ciekawe czy kicie będą wiedziały jak obsługiwać taką toaletę. Na szczęście całe nasze tałatajstwo jest ciekawskie.
A ja kupuję migawkę, albo bilet, bo jestem zdania że narzekać na MPK to potrafimy, ale też nie chcemy płacić, a przecież pracują tam ludzie, którzy też chcieliby zarobić, no i z czegoś muszą brać kasę żeby odnawiać tramwaje czy torowiska. A że teraz właśnie sporo ludzi w ramach buntu nie kupuję to będzie takie błędne koło i zawsze będzie do dupy no ale cóż, nie mój problem
my mamy kryta kuwetke. jak zdejmuje gore jak im czyszcze zwirek i klade na ziemie tak jakby normalnie stala ta gora na kuwecie i one wtedy oba sie tam cisna wtedy i siedza takie pokurczone tam i nawet sie nie bija!! mamy jedna kryta kuwete w piwnicy, z ktorej akutalnie koty nie korzystaja, bo ja porzucily na rzecz tej ogromniastej.. ale w pogotowniu jest jakby im sie odwidzialo do jednej robic....
shalom pisze:My od razu kupiliśmy krytą i bardzo sobie chwalę. Wszystko estetycznie dla nas i intymnie dla kotecków. I dobrze trzyma smrodek
z ta intymnoscia bym nie przesadzala nasze jak zdejme pokrywe i sprzatam to nieraz od razu ida albo siuski zostawić albo kupala od razu i nie przeszkadza im, ze wlasnie kopala i stoje i czekam az skoncza:)
Dokładnie Sliver, nasze kicie też lubią wejść do czystej kuwety i zaznaczyć świeży żwirek.
Stwierdzam z całym przekonaniem, że Erwin jest zdrowy- dzisiaj rano Juniorzy urządzili galopadę w późnych godzinach nocnych/ wczesnych godzinach rannych. Nie potrzebuje ktoś kociej skórki na korzonki?
Witam wszystkich piątkowo. Dzisiaj zasnę w każdej pozycji. A jutrzejszy dzień mam tak zaplanowany, że nawet igły nie wcisnę. Zastanawiam się czy nie powinnam zaplanować pory sikania