Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 11:55 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

mih pisze:Z pozycji parampetu wewnętrznego stwierdzam, że PHHHYYYYYY to nie jest dobre imię. Trudno wołalne na ampelach.
kap.klops.Laoś

Kotek z Mordoru o imieniu Phyyyyyy

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Czw sie 25, 2011 12:43 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

:D

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw sie 25, 2011 13:04 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Ale na pseudonim w sam raz, bo to jego ulubione słowo od rana :twisted:

Jest odważny bardzo i lubi zwiedzać, wspinać się, myślę że do oddziału desantowego w sam raz :wink:

co u mojej Czcioneczki, Stefcia jakieś wieści ma?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw sie 25, 2011 14:02 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Ja mam pomyśłeka na imionko dla Agenta: Chuczek-Fuczek-Tralali :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 25, 2011 15:29 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

sisay pisze:Ale na pseudonim w sam raz, bo to jego ulubione słowo od rana :twisted:

Jest odważny bardzo i lubi zwiedzać, wspinać się, myślę że do oddziału desantowego w sam raz :wink:

co u mojej Czcioneczki, Stefcia jakieś wieści ma?

Stefcia ma meldónki takie od CzcionkiAmelki rze jóż mniej fórczy śpi na kolankah żre z miszeczki obok Marcelinka i jeszt milótka i goni tak ża piłeczką rze arz się żaszapała

CatherineTheGreat

Post » Pt sie 26, 2011 12:30 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Sztefció, Sztefciu, moja Dórza pyta, czy Kasia będzie na Kantansie. A ja pytam, czy Sztefulinek potszebóje kredeczków nowiótkih
Inka

MaryLux

Post » Pt sie 26, 2011 12:34 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

MaryLux pisze:Sztefció, Sztefciu, moja Dórza pyta, czy Kasia będzie na Kantansie. A ja pytam, czy Sztefulinek potszebóje kredeczków nowiótkih
Inka

Kasia nie beńdzie Stefcia ramportóje a Stefcia nódzi Kasię o kredę kororową do malowania taka prawdziwą bo kredeczki jóż żnódziły się

CatherineTheGreat

Post » Pt sie 26, 2011 12:38 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
MaryLux pisze:Sztefció, Sztefciu, moja Dórza pyta, czy Kasia będzie na Kantansie. A ja pytam, czy Sztefulinek potszebóje kredeczków nowiótkih
Inka

Kasia nie beńdzie Stefcia ramportóje a Stefcia nódzi Kasię o kredę kororową do malowania taka prawdziwą bo kredeczki jóż żnódziły się

To morze ja poślem Dórzom do sklepa po kredem i tablicem!
Inka

MaryLux

Post » Pt sie 26, 2011 19:55 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Menaszka pokazuje zdjeńcia co Duża wephała są to zdjęcia od tego fotografu co kiedyś był u nas żeby się óczyć robić zdjeńcia kotkom i widać jacy jesteśmy ładni. Laoś uśmiechnięty a Menaszka wcale a Wienio na balkoniku a aszpiranci brykają:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Duża mówi że jak się naciśnie to będą większe te zdjeńcia.

Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt sie 26, 2011 20:06 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
Stefcia ma meldónki takie od CzcionkiAmelki rze jóż mniej fórczy śpi na kolankah żre z miszeczki obok Marcelinka i jeszt milótka i goni tak ża piłeczką rze arz się żaszapała

:ok: :1luvu:

Tęsknimy tu za nią :oops:

sisay

Post » Pt sie 26, 2011 21:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:Menaszka pokazuje zdjeńcia co Duża wephała są to zdjęcia od tego fotografu co kiedyś był u nas żeby się óczyć robić zdjeńcia kotkom i widać jacy jesteśmy ładni. Laoś uśmiechnięty a Menaszka wcale a Wienio na balkoniku a aszpiranci brykają:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Duża mówi że jak się naciśnie to będą większe te zdjeńcia.

Menaszka

Stefcia zahwycona szeszją żdjeńciową i muwi że Starszy Agent Menaszka ma mine akóratną dla śkoleniowego Agenta co ma reszpekt Aszpiranty małe szą pżeśliczne Stefcia ówarza a Wienio jeszt śfinksz muwi Chalinka Nie wie Kasia co to śfinksz ale bżmi ładnie

CatherineTheGreat

Post » Sob sie 27, 2011 10:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Chetnie tego fotografa zaproszę do siebie :D śliczne fotki!

Mam krótki raport, że 4,5 miesięczna Czcionka vel Amelka rozpoczęła operację RUJKA wprawiając wszystkich w wielkie zdziwienie... a najbardziej skonsternowany jest jej nowy kolega Marcelinek, słyszałam w tle jego rozpaczliwe wołanie o pomoc :ryk:

sisay

Post » Sob sie 27, 2011 12:25 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

sisay pisze:Chetnie tego fotografa zaproszę do siebie :D śliczne fotki!

Mam krótki raport, że 4,5 miesięczna Czcionka vel Amelka rozpoczęła operację RUJKA wprawiając wszystkich w wielkie zdziwienie... a najbardziej skonsternowany jest jej nowy kolega Marcelinek, słyszałam w tle jego rozpaczliwe wołanie o pomoc :ryk:

Jej, Ciociu, przecież ona jeszcze dziecunio jest :roll: :roll: :roll:

Oliwka zdziwiona

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sie 27, 2011 14:04 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

A ja meldójem akcjem ópał. Gojonco nam!
Inka

MaryLux

Post » Sob sie 27, 2011 14:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

sisay pisze:Chetnie tego fotografa zaproszę do siebie :D śliczne fotki!

Menaszka spółczuje bardzo Marcelinkowi osztatnio widziała co wyprawiała Wienio i to było bardzo niestosowne. Wienio teraz dostaje pigółki i bendzie mieć niedługo omperancję.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

[poprzednia][następna]