mih pisze:Z pozycji parampetu wewnętrznego stwierdzam, że PHHHYYYYYY to nie jest dobre imię. Trudno wołalne na ampelach.
kap.klops.Laoś
Kotek z Mordoru o imieniu Phyyyyyy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mih pisze:Z pozycji parampetu wewnętrznego stwierdzam, że PHHHYYYYYY to nie jest dobre imię. Trudno wołalne na ampelach.
kap.klops.Laoś
sisay pisze:Ale na pseudonim w sam raz, bo to jego ulubione słowo od rana![]()
Jest odważny bardzo i lubi zwiedzać, wspinać się, myślę że do oddziału desantowego w sam raz![]()
co u mojej Czcioneczki, Stefcia jakieś wieści ma?
MaryLux pisze:Sztefció, Sztefciu, moja Dórza pyta, czy Kasia będzie na Kantansie. A ja pytam, czy Sztefulinek potszebóje kredeczków nowiótkih
Inka
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:Sztefció, Sztefciu, moja Dórza pyta, czy Kasia będzie na Kantansie. A ja pytam, czy Sztefulinek potszebóje kredeczków nowiótkih
Inka
Kasia nie beńdzie Stefcia ramportóje a Stefcia nódzi Kasię o kredę kororową do malowania taka prawdziwą bo kredeczki jóż żnódziły się
CatherineTheGreat pisze:
Stefcia ma meldónki takie od CzcionkiAmelki rze jóż mniej fórczy śpi na kolankah żre z miszeczki obok Marcelinka i jeszt milótka i goni tak ża piłeczką rze arz się żaszapała
seidhee pisze:Menaszka pokazuje zdjeńcia co Duża wephała są to zdjęcia od tego fotografu co kiedyś był u nas żeby się óczyć robić zdjeńcia kotkom i widać jacy jesteśmy ładni. Laoś uśmiechnięty a Menaszka wcale a Wienio na balkoniku a aszpiranci brykają:![]()
![]()
Duża mówi że jak się naciśnie to będą większe te zdjeńcia.
Menaszka
sisay pisze:Chetnie tego fotografa zaproszę do siebieśliczne fotki!
Mam krótki raport, że 4,5 miesięczna Czcionka vel Amelka rozpoczęła operację RUJKA wprawiając wszystkich w wielkie zdziwienie... a najbardziej skonsternowany jest jej nowy kolega Marcelinek, słyszałam w tle jego rozpaczliwe wołanie o pomoc
sisay pisze:Chetnie tego fotografa zaproszę do siebieśliczne fotki!
Mam krótki raport, że 4,5 miesięczna Czcionka vel Amelka rozpoczęła operację RUJKA wprawiając wszystkich w wielkie zdziwienie... a najbardziej skonsternowany jest jej nowy kolega Marcelinek, słyszałam w tle jego rozpaczliwe wołanie o pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1349 gości