Nowy włóczniaczek do MariaD dotarł w tamtym tygodniu i jest zasiedlony nieustająco. Głownie przez Moheru - dopiero dziś Rude go dopadło. Na szczęście Cukiereczek jest niewrażliwy na SPOJRZENIA

Niech już ten piekielny śnieg z działki spłynie do końca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:...Trykot siedzi w transporterku i czeka.
Monostra pisze:Nowy włóczniaczek do MariaD dotarł w tamtym tygodniu i jest zasiedlony nieustająco.
A jestes w stanie zrobic zdjecie,jak taka siatka z castoramy wyglada- ja przymierzam sie do porzadnego siatkowania jednego lub dwoch okienMonostra pisze:Porządne zdjęcia będą z miejsca docelowego, czyli działki - obiecuję. Oficjalne Kocie Otwarcie działki odbędzie w święta. Mam nadzieję, że pojedziemy wtedy na tydzień, odpoczniemy (ja) i otworzymy sezon łowczy (koty).
Kto wpadł na pomysł, że stalowa siatka z Castoramy wystarczy na balkonie?! Balkon mamy do osiatkowania na nowo. Tym razem grubą siatką ogrodzeniową.
Monostra pisze:Kto wpadł na pomysł, że stalowa siatka z Castoramy wystarczy na balkonie?! Balkon mamy do osiatkowania na nowo. Tym razem grubą siatką ogrodzeniową.
Monostra pisze:Oficjalne Kocie Otwarcie działki odbędzie w święta.
Mam nadzieję, że pojedziemy wtedy na tydzień, odpoczniemy (ja) i otworzymy sezon łowczy (koty).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1361 gości