H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 8:48 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Na szczęście już wyrosłam ze szkoły ale widać moda powraca - nie tak dawno za czasów Mruczusia [*] to był przebój w klasie syna :)
Bardzo się cieszę że kotki czuja się lepiej :piwa:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 20, 2010 23:11 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Lizio znowu zwymiotował w kuwecie. Porządny kotek, bo miejsce znalazł odpowiednie, ale nie wiem, co mu jest. Czy to tylko chwilowe? Potem dużo zjadł, więcej pawia nie było, na szczęście.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 21, 2010 15:27 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Muszę więcej poczytać o Liziu i o Wszystkich Kotkach :) Narazie potrzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw paź 21, 2010 17:47 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Monia, a dajesz futrom coś na kłaki?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 21, 2010 19:29 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Hgciowi daję. On ma kłopoty. Meo ma w porzo. Nigdy nie rzygnął kłakami. Zresztą on dostaje na popchnięcie kupy, więc mu łatwo przechodzi. Lizaczek ma króciutkie futerko, w sensie długości włosa, oczywiście :D - nie zakłacza się.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw paź 21, 2010 19:30 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Hmm, to co to może być?

Erin

Post » Czw paź 21, 2010 19:31 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Erin pisze:Hmm, to co to może być?

Eee, Lizio już nie rzyga. Wczoraj zjadł w wielkim pośpiechu dwie michy (swoją i poprawił Meonikowym), pawia nie było.

Za to podałam Meonikowi 2,5 ml Duphalacu. Zobaczymy, jak zadziała na kupę.

Marcelibu

Post » Czw paź 21, 2010 19:36 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Widzę, że też masz wesoło :roll:

Erin

Post » Czw paź 21, 2010 19:41 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Erin pisze:Widzę, że też masz wesoło :roll:

No, ale widziałaś kota, który rzyga do kuwety? O kocie Dorci44 - zresztą nazywała się Kota['], wiem, że kilka razy narzygała z regału do telewizora 8) .

Edit: pomyłka...
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 21:29 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

Post » Czw paź 21, 2010 19:43 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Marcelibu pisze:No, ale widziałaś kota, który rzyga do kuwety? O kocie Dorci44 ['] - zresztą nazywała się Kota, wiem, że kilka razy narzygała z regału do telewizora 8) .

O Jezuuu :strach:

Erin

Post » Czw paź 21, 2010 21:07 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Marcelibu pisze:
Erin pisze:Widzę, że też masz wesoło :roll:

No, ale widziałaś kota, który rzyga do kuwety? Tu było duże faux pas Moni :mrgreen: - zresztą nazywała się Kota, wiem, że kilka razy narzygała z regału do telewizora 8) .

Monia, na litość boską, weź Ty czasami sprawdzaj co sama piszesz :strach: "Świeczka" powinna być chyba po wcześniejszym słowie :roll: :wink:
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 21:34 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 21, 2010 21:30 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Tzn. Dorcia44 będzie żyła 100 lat, albo i dłużej. Daj jej Boże zdrowie i jasny rozum na długie życie wywróżone w niecny sposób przez Monię :lol:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw paź 21, 2010 21:30 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

Kasia, Iza - zmieńcie proszę posty. Boże, ja tego nie zauważyłam... :cry: przepraszam... 10000 krotnie.

Marcelibu

Post » Czw paź 21, 2010 21:31 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

vega29 pisze:Tzn. Dorcia44 będzie żyła 100 lat, albo i dłużej. Daj jej Boże zdrowie i jasny rozum na długie życie wywróżone w niecny sposób przez Monię :lol:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marcelibu

Post » Czw paź 21, 2010 21:32 Re: H&M+L. Meo - lepiej. >>POMÓŻMY PRAKSEDZIE!!!<<

No wiem.
Już zmieniam :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]