Odszedł, wet mówi, że serduszko nie wytrzymało

Jasiu [*][*][*]na drogę

Mam dość i zaraz chyba pójdę i kogoś zabiję

Czy ja mogę przestać być człowiekiem

Jutro idę do TOZu i na policję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Najgorsze jest to, że jak zadzwoniłam do kilku osób ( wtym mojej bliskiej rodziny), to "dlaczego płaczesz, to był tylko pies i w dodatku nie twój. Wyluzuj".
Dulencja pisze:
Najgorsze jest to, że jak zadzwoniłam do kilku osób ( w tym mojej bliskiej rodziny), to "dlaczego płaczesz, to był tylko pies i w dodatku nie twój. Wyluzuj". Ja nie chcę wyluzować...
Gibutkowa pisze:Dulencjo, wiem że dziewczyny robily kiedyś nagonkę na truciciela, po tym jak otruł kolejnego kota. Rozwiesiły ulotki na całym osiedlu z tekstem że jest zwyrodnialec który truje koty i że kolejna jego ofiara to miziasty ufny kotek i dodały zdjęcia kotka żywego i już zmarłego. Może chociaż tak narobić zwyrodnialcowi (jemu lub jej) koło pióra?
koko_ pisze:Gibutkowa pisze:Dulencjo, wiem że dziewczyny robily kiedyś nagonkę na truciciela, po tym jak otruł kolejnego kota. Rozwiesiły ulotki na całym osiedlu z tekstem że jest zwyrodnialec który truje koty i że kolejna jego ofiara to miziasty ufny kotek i dodały zdjęcia kotka żywego i już zmarłego. Może chociaż tak narobić zwyrodnialcowi (jemu lub jej) koło pióra?
Mówisz o Safii? Tak, ale ona wiedziała kto to zrobiłTutaj pewnie jest tak, że gnojek nietutejszy, podjechał dalej od domu...
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 116 gości