Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 20:18 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

No i mamy ... :( zawalone zatoki i uszkodzoną śluzówkę w nosie - stąd ten brzydki glut z krwią. Na szczęście Kropencjuszowi w kabanosku albo w paście witaminowej gimpeta to można nawet ohydnie gorzki antybiotyk przemycić ... to przemyciłam pierwszą dawkę dalacinu, mam nadzieję,że nie będzie trzeba jeździć na zastrzyki. Bidulek, nie posikał się dzisiaj, ale w samochodzie cały czas lamentował takim cieniutkim głosikiem ... :(
No i wiem co łupłow nocy... miałam ładną osłonkę na storczyka ... teraz mam pół ładnej osłonki ... :mrgreen: Jak się odwróci do ściany, to nawet nie bardzo widać niekompletność ... :ryk:

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lip 12, 2010 20:37 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Miszczu Leon pozdrawia Miszcza Kropka :mrgreen:

I informuje, że ma tsy śmigające Pingwiny do nauczania sztuk wszelakich, z gatunku totalnej demolki się wywodzących, oraz osobistego pasjonata w postaci Małego Burego :wink: :mrgreen: :twisted: :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto lip 13, 2010 12:12 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
No i wiem co łupłow nocy... miałam ładną osłonkę na storczyka ... teraz mam pół ładnej osłonki ... :mrgreen: Jak się odwróci do ściany, to nawet nie bardzo widać niekompletność ... :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 13, 2010 12:48 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Jak się odwróci do ściany, to nawet nie bardzo widać niekompletność ... :ryk:

no i wystarczy pół osłonki, kto by tam zaglądał z drugiej strony :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lip 13, 2010 15:36 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:Jak się odwróci do ściany, to nawet nie bardzo widać niekompletność ... :ryk:

no i wystarczy pół osłonki, kto by tam zaglądał z drugiej strony :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Zapewniam Cię, że Miszczuniu ZAGLĄDA... :mrgreen: a za nim zagląda EKIPA... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 14, 2010 7:11 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:

Zapewniam Cię, że Miszczuniu ZAGLĄDA... :mrgreen: a za nim zagląda EKIPA... :evil:

pewnie sprawdzają, czy nie wychodzą jakieś boczne pędy storczyka :mrgreen: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lip 14, 2010 7:13 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Naucz Kropencjusza splukiwac wode w kiblu, to bedziesz miala jeszcze fajniejsze noce. Emil zweszyl, ze zapomnialam korek wlozyc i stukal pol nocy.
A jak nosek?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro lip 14, 2010 7:55 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Nosek lepiej, już nie kicha, chociaż widać jeszcze, że śluzówka nie wygojona...Ale humor i energia cały czas w formie szczytowej ... :twisted: Kropuś do przemycania leków jest idealny...wystarczy posmarować nawet wielką kapsułę gerberkiem i zostanie najpierw dokładnie oblizana, a potem wtrząchnięta ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 14, 2010 7:57 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

To sobie chyba kazdy zyczy. Mi nawet w najlepszej watrobiance nie uda sie przemycic nic. Probowlam raz tabletke na odrobaczenie w kurczaku surowym w nich wepchnac i nici. Od tego czasu dostaja Spot-on :-)

SecretFire

Post » Śro lip 14, 2010 9:58 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Ja pod tym względem mam koty idealne (albo mocno spacyfikowane ;) jak zwał tak zwał 8) ). Podawanie tabletek, obcinanie pazurków, czyszczenie uszu, oczu, dłubanie w nosie ;) to przy moich koteckach "pis of kejk" :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 14, 2010 10:01 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Ach przestan, bo zielona z zazdrosci sie zrobie! Z Lilly musze za kazdym razem do weta na zastrzyk a jak Emil dostwal rozowy antybiotyk to wszystko tez bylo rozowe, on tez.

SecretFire

Post » Śro lip 14, 2010 10:03 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

SecretFire pisze:Ach przestan, bo zielona z zazdrosci sie zrobie! Z Lilly musze za kazdym razem do weta na zastrzyk a jak Emil dostwal rozowy antybiotyk to wszystko tez bylo rozowe, on tez.

Bo ja się cechuję ponadprzeciętnym upierdlistwem i koty chcąc nie chcąc muszą się poddać :D Bo w domu kto rządzi? Mamulka :mrgreen: im szybciej to zrozumieją tym lepiej dla nich 8)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lip 14, 2010 10:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

No to ja robie wszystko zle, bo u mnie chyba koty rzadza... Naucz mnie jak to sie robi, prosze...

SecretFire

Post » Śro lip 14, 2010 11:13 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

SecretFire pisze:No to ja robie wszystko zle, bo u mnie chyba koty rzadza... Naucz mnie jak to sie robi, prosze...

Czemu źle? Wcale nie źle tylko inaczej - kwestia charakteru. ;) Ja w ogóle rządzę w domu nie tylko kotami, jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to też rządziłam (szczególnie tatą, bo mamuśka też ma przywódczy charakterek - już wiem po kim go odziedziczyłam :P ). A jak to robię? Po prostu jestem upierdliwa i tak długo wkładam do pysia tabletkę aż się kotu znudzi i ją w końcu połknie. Następnym razem już wie że i tak będzie musiał połknąć ta tabletkę a im szybciej to zrobi tym szybciej go puszczę i będzie mógł wrócić do zabawy :) Kwestia "przetrzymania" dłużej niż kot 8)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lip 14, 2010 11:44 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Ja nawet pazurkow nie umiem obcinac, bo sie tak wywijaja, ze nic nie idzie. A ja jestem tak potem podrapana, ze ich zostawiam w spokoju. Ale kocham bez granic. :mrgreen:
Jakim sposobem, oprocz owijanie w recznik, moge to robic? No i dochodzi jeszcze, ze Lilly zlapac nie idzie...

SecretFire

[poprzednia][następna]