Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Nie, nie, Marysiu, żadnych szkółek już, dość!![]()
![]()
![]()
Spacer z Zośką: po wyjściu poza nasz płot Zośka obejmuje mnie w pasie łapami i tak idziemy na spacer, ona na tylnych łapkach, i tak krok za krokiem... A potem paniczny powrót DO DOMU!!!! Bo ona tylko w domu chce być. Już poznała prawie wszystkie koty.
Jest słodka.
Srebrny ma jakieś biedne oczka znowu...
anita5 pisze:Srebrny ma jakieś biedne oczka znowu...
Bazyliszkowa pisze:anita5 pisze:Srebrny ma jakieś biedne oczka znowu...
Ojej, co się dzieje?
Bakeneko pisze:założenia były takie: pies, buda i miała sobie tam mieszkać
a w realu jest tak, na razie: przedpokój, kordełka, legowisko pod kaloryferem... wychodzę z nią do ogrodu, radość na psiej paszczy nieopisana, koty sterczą pod drzwiami i wąchają, do zapoznania, dałem im zestaw obciętych kołtunów..
acha jak ktoś oglądał Gwiezdne Wojny to Zosia jest w typie Chewbaccy
Bakeneko pisze:napiszę tak:
1. Wczoraj ktoś do nas przyjechał i.... ale może o tym wieczorem napisze Anita, jeśli zdoła bo pracuje dziś do 19.15
Bakeneko pisze:2. wczora z wieczora byłem z Zosią u veta, została oglądnięta, obcięto jej te takie telepiące pazurki, bo w tych kołtunach wrosły jej w ciało i z pod kołtunów lała się ropa, Zosia została uspana w celu, dokończenia obcinania kołtunów z newralgicznych miejsc. Zaniosłem ją do samochodu, ułożyłem na tylnym siedzeniu i w drogę do domu by mieć więcej czasu w domu na dokończenie obcinania.... dojechaliśmy do domu (17 km), a tu... Zosia sie obudziła, no i gehenna z obcinaniem półprzytomnego psa ale udało się.
3. teraz o relacjach koto-psich więc wymienię tych co nie darzą psa zbytnim zaufaniem to: Dorotka, Sreberko, Miro, Lucek, reszta go traktuje albo bardzo przyjaźnie jak Amiś, Adaś itd. lub zupełnie obojętnie jak don Kituś Corleone. Osobnym rozdziałem jest milusia która się niczym nie przejmuje i czasami z psem ma "czołówkę" bo go nie "zauważy", no i Tymo, od wczoraj jak Tymo widzi psa to się tak cieszy jak by wygrał w totolotka(zachowanie jego jest dla nas zagadką
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, jrrMarko i 5 gości