MaryLux pisze:Ja jeszcze wrócę do oleju lnianego. Pija go nawet niejaki Paweł R., szlakowy srebrnej czwórki wioślarskiej z Pekinu. Parę dni temu było o tym we wrocławskich gazetach. To działa lepiej niż dopalacze
Coś Ty?
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Ja jeszcze wrócę do oleju lnianego. Pija go nawet niejaki Paweł R., szlakowy srebrnej czwórki wioślarskiej z Pekinu. Parę dni temu było o tym we wrocławskich gazetach. To działa lepiej niż dopalacze
kalair pisze:MaryLux pisze:Ja jeszcze wrócę do oleju lnianego. Pija go nawet niejaki Paweł R., szlakowy srebrnej czwórki wioślarskiej z Pekinu. Parę dni temu było o tym we wrocławskich gazetach. To działa lepiej niż dopalacze
Coś Ty?Hmmm..Bardziej mi się odchudzaniem kojarzy niż z dopalaniem..

MaryLux pisze:kalair pisze:MaryLux pisze:Ja jeszcze wrócę do oleju lnianego. Pija go nawet niejaki Paweł R., szlakowy srebrnej czwórki wioślarskiej z Pekinu. Parę dni temu było o tym we wrocławskich gazetach. To działa lepiej niż dopalacze
Coś Ty?Hmmm..Bardziej mi się odchudzaniem kojarzy niż z dopalaniem..
Serio, tak trochę ponad tydzień temu był w którejś z wrocławskich gazet wywiad z Rańdą, on twierdzi, że w czasie zgrupowania do każdego posiłku dodawał trochę oleju - i mocno mu to dodawało energii
kinga w. pisze:Tylko nie picie oleju. W żarełku to ok, ale... Chyba się nie przekonam. Z resztą dawno nie widziałam lnianego w sklepie... Łatwiej o oliwę.
kalair pisze:kinga w. pisze:Tylko nie picie oleju. W żarełku to ok, ale... Chyba się nie przekonam. Z resztą dawno nie widziałam lnianego w sklepie... Łatwiej o oliwę.
Tu jedna znajoma skądś przywozi.Ale taki ekstra,i połowę tańszy niż w sklepie.
Nie, no samego też bym do ust nie wzięła..
MaryLux pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Tylko nie picie oleju. W żarełku to ok, ale... Chyba się nie przekonam. Z resztą dawno nie widziałam lnianego w sklepie... Łatwiej o oliwę.
Tu jedna znajoma skądś przywozi.Ale taki ekstra,i połowę tańszy niż w sklepie.
Nie, no samego też bym do ust nie wzięła..
Rańda to jako przyprawę dodawał
kalair pisze:Kinga,zerknęłam,ciekawe.

kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Kinga,zerknęłam,ciekawe.
Młodego wynalazek.
No no,sam robił!?

kalair pisze:Wszyscy widzę uzdolnieni jesteście!![]()
Po Tobie mają!

kinga w. pisze:kalair pisze:Wszyscy widzę uzdolnieni jesteście!![]()
Po Tobie mają!
Coś Ty! Bździągwę to trzeba USŁYSZEĆ żeby ocenic czy zdolna. Plastycznie niezła, fajnie rysuje, ale śpiewa zołza że ... Trochę jeździła po festiwalach, trochę koncertowała, zdarzyło się jej z A. Majewską wystąpić we własnym Majewskiej repertuarze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 13 gości