annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:dzien dobry.. w kwestii złodziejstwa to mamy specjaliste w domu.. można ujechać rano w kuchni na boczku albo parówce
![]()
![]()
![]()
gwarantowane rozbudzenie odrobina adrenalinki
Same plusy
Moderator: Estraven
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:dzien dobry.. w kwestii złodziejstwa to mamy specjaliste w domu.. można ujechać rano w kuchni na boczku albo parówce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O matko
Dobrze, że moje tak nie robią
.
.MaryLux pisze:Miaudobry
Inka

kasia86 pisze:Witam wieczornie.![]()
U nas jest już mróz, a ja nie lubię zimna. Z domu praktycznie nie chce mi się wychodzić.
Nanetko, wszystko dobrze?
nanetka pisze:...wszystko dobrzeW krzyżu mnie tylko boli, ale nudności i wymioty już chyba minęły
.Ulla pisze:Przesyłamy mizianki dla ślicznych koteczek i uściski dla Mamusi!.
Wyściskałam dziewczyny Ulla pisze:A Święta będą najprawdopodobniej bez śniegu- jest to chyba jedyny moment, kiedy ja toleruję zimno i śnieg
. Ech...
nanetka pisze:... Ale na Wigilię jedziemy z TŻ'em do jego siostry, która mieszka w górach, więc liczę, że śnieg będzie
Ulla pisze:nanetka pisze:... Ale na Wigilię jedziemy z TŻ'em do jego siostry, która mieszka w górach, więc liczę, że śnieg będzie
No to masz faktycznie fajnie!![]()
. Chociaż czasem i w górach śniegu nie ma, ale miejmy nadzieję, ze Wasze Święta będą "śniegowe".
Życzymy miłej niedzieli Dużym i Malutkim.
Wam również tego życzę! MaryLux pisze:Miaudobry

MaryLux pisze:Ciociu, pogoń tego mroza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości